Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Training Communicatie voor Managers en Hoger Opgeleiden

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
1.334,90 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Als manager of hoger opgeleide heeft u vaak uiteenlopende en grote verantwoordelijkheden. Effectieve communicatie is dan ook essentieel in uw functie. Deze praktijkgerichte training is ontwikkeld voor managers en hoger opgeleiden die hun communicatieve vaardigheden naar een (nog) hoger niveau willen brengen. Een uitdagende training, waar u nog lang profijt van heeft. Deze training wordt uitgevoerd door onze partner Boertien Vergouwen Overduin.

Aanpak en opzet

Boertien Vergouwen Overduin staat bekend om zijn zeer professionele en uiterst resultaatgerichte aanpak. Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Met behulp van dit intakeformulier worden uw persoonlijke leerwensen geïnventariseerd. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd.
Met behulp van diverse werkvormen werkt u aan uw communicatieve vaardigheden. U leert meer over uw eigen communicatie; wat gaat al goed en wat kan nog beter? Ook leert u gesprekken 'op maat' voorbereiden en kunt u deze oefenen met een trainingsacteur. Deze trainingsacteur is voor u een dagdeel beschikbaar en kunt u 'programmeren', zodat u perfect kunt oefenen met situaties. Wanneer u dit voldoende oefent, wordt het een tweede natuur die u in de praktijk vaak in een paar minuten realiseert. De diverse oefeningen en rollenspelen worden op individueel niveau scherp geanalyseerd. U geeft elkaar geregeld feedback. Het interactieve karakter maakt deze training voor u bijzonder inspirerend.

Toelatingseisen

Managers en hoger opgeleiden die graag hun communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Communicatie voor Managers en Hoger Opgeleiden en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Training Communicatie voor Managers en Hoger Opgeleiden? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's