Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Training Leidinggeven aan Professionals

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
2.420 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Professionals zijn hoogopgeleid, hebben specifieke kennis en hebben vaak direct contact met de klant. Zij zijn schaars en hun performance is vaak zeer belangrijk voor de kwaliteit en continuïteit van de organisatie. Hun zelfstandigheid is hun grote kracht. Het leidinggeven aan professionals vergt specifieke vaardigheden. Hoe haalt u het maximale uit deze zelfstandig opererende medewerkers? Met deze training ontwikkelt u de vaardigheden om hen succesvol leiding te geven. Deze training wordt uitgevoerd door onze partner Boertien Vergouwen Overduin.

Aanpak en opzet

Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Zo wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training.
In de training worden theorie en praktijk afgewisseld. De nadruk ligt op oefenen, onder andere met rollenspelen. Daarbij ontvangt u persoonlijke feedback. Uiteraard is er ook aandacht voor uw sterke kanten. Alle oefeningen betreffen de praktijk waarmee u als leidinggevende te maken heeft, zoals het werken aan missie, teamspirit en samenwerking van een team met spreekwoordelijk 'eigenwijze' professionals. U kunt zelf praktijksituaties inbrengen en zult merken dat u ook leert van de visies van uw collega-deelnemers, die vaak uit andere branches komen.
In deze training werken we met een trainingsacteur. Deze kunt u 'programmeren' tot gedrag, waarmee u wilt oefenen. De acteur is op basis van zijn of haar ervaring in staat u gerichte, inspirerende feedback te geven. U kunt experimenteren met een andere benadering en nieuw gedrag. Zo doet u ideeën op voor uw praktijk.
Tijdens het gehele trainingstraject en nog enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Toelatingseisen

Leidinggevenden die leiding (gaan) geven aan professionals.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Leidinggeven aan Professionals en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Training Leidinggeven aan Professionals? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's