Cursussen & Trainingen

Training Leidinggeven aan Professionals

Markus Verbeek Praehep, In Oudenoord 325 (+4 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
2.420 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
2.420 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Professionals zijn hoogopgeleid, hebben specifieke kennis en hebben vaak direct contact met de klant. Zij zijn schaars en hun performance is vaak zeer belangrijk voor de kwaliteit en continuïteit van de organisatie. Hun zelfstandigheid is hun grote kracht. Het leidinggeven aan professionals vergt specifieke vaardigheden. Hoe haalt u het maximale uit deze zelfstandig opererende medewerkers? Met deze training ontwikkelt u de vaardigheden om hen succesvol leiding te geven. Deze training wordt uitgevoerd door onze partner Boertien Vergouwen Overduin.

Aanpak en opzet

Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Zo wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training.
In de training worden theorie en praktijk afgewisseld. De nadruk ligt op oefenen, onder andere met rollenspelen. Daarbij ontvangt u persoonlijke feedback. Uiteraard is er ook aandacht voor uw sterke kanten. Alle oefeningen betreffen de praktijk waarmee u als leidinggevende te maken heeft, zoals het werken aan missie, teamspirit en samenwerking van een team met spreekwoordelijk 'eigenwijze' professionals. U kunt zelf praktijksituaties inbrengen en zult merken dat u ook leert van de visies van uw collega-deelnemers, die vaak uit andere branches komen.
In deze training werken we met een trainingsacteur. Deze kunt u 'programmeren' tot gedrag, waarmee u wilt oefenen. De acteur is op basis van zijn of haar ervaring in staat u gerichte, inspirerende feedback te geven. U kunt experimenteren met een andere benadering en nieuw gedrag. Zo doet u ideeën op voor uw praktijk.
Tijdens het gehele trainingstraject en nog enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Toelatingseisen

Leidinggevenden die leiding (gaan) geven aan professionals.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Leidinggeven aan Professionals en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep