Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Training Persoonlijke Effectiviteit

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
2.520 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

U wilt graag doelgericht en slagvaardig te werk gaan. U wilt uw tijd en energie besteden aan zaken die er echt toe doen en uw persoonlijke effectiviteit vergroten. In deze inspirerende training Persoonlijke Effectiviteit van onze partner Boertien Vergouwen Overduin ontdekt u waar u warm voor loopt, wie u bent en wilt zijn en hoe u dat op uw werk kunt bereiken. Na de training bent u daadwerkelijk in staat doelmatiger, effectiever en succesvoller te opereren en te handelen.

Aanpak en opzet

In deze inspirerende training Persoonlijke Effectiviteit van Boertien Vergouwen Overduin ontdekt u uw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, wie u bent en wilt zijn en hoe u uw persoonlijke kracht optimaal kunt inzetten in uw werk.
Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Met behulp van dit intakeformulier worden uw persoonlijke leerwensen geïnventariseerd. Zo bereikt u een maximaal leereffect.
Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van prikkelende, speelse en verrassende werkvormen. Deze aanpak helpt u over drempels heen en stimuleert u het beste uit uzelf te halen. In deze training werken we met een trainingsacteur. Deze kunt u 'programmeren' tot gedrag, waarmee u wilt oefenen. De acteur geeft u gerichte, inspirerende feedback.
Gedurende het hele trainingstraject en tot enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect. Hier vindt u aanvullende oefeningen en informatie en kunt u communiceren met de andere deelnemers en uw ervaren trainer.

Toelatingseisen

De training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen, die vanuit eigen kracht inhoud wil geven aan leven en werken, om zo concreet en bewust effectiever te zijn.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Persoonlijke Effectiviteit en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Training Persoonlijke Effectiviteit? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's