Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Training Presentatietechnieken

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
1.120 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Ziet u ook zo op tegen het houden van een toespraak? Dan bent u zeker niet de enige. Veel mensen vinden het moeilijk om effectief en op natuurlijke wijze te presenteren. Gelukkig is goed presenteren geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met de juiste aanpak en een goede voorbereiding kan iedereen een vlotte presentatie geven. Deze training wordt uitgevoerd door onze partner Boertien Vergouwen Overduin. Wilt u weten hoe u een uitstekende presentatie kunt neerzetten? Dan geven wij het woord nu graag aan& u!

Aanpak en opzet

Boertien Vergouwen Overduin staat bekend om zijn zeer professionele en resultaatgerichte aanpak. Voordat u aan de training begint, vult u een uitgebreid intakeformulier in. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training.
Tijdens de training wordt er een veilige en laagdrempelige leeromgeving gecreëerd, waarin het doen centraal staat. Er wordt nader ingegaan op de verschillende aspecten die een rol spelen bij het verzorgen van een presentatie: het doel, de doelgroep, de voorbereiding en de presentatie zelf. Uiteraard gaat u zelf actief presenteren.
Tijdens de training wordt er ook gebruikgemaakt van videoapparatuur. Ervaren en deskundige trainers geven uitgebreide feedback op uw presentaties en u kunt uw eigen presentaties terugkijken. Daarnaast biedt de praktijkgerichte opzet u de mogelijkheid om veel te oefenen. Hierdoor doet u veel ervaring op met presenteren. Presenteren wordt als een leuke en uitdagende activiteit benaderd, waarbij uw eigen persoonlijkheid centraal staat.

Toelatingseisen

Iedereen die in het kader van zijn werkzaamheden presentaties moet verzorgen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Presentatietechnieken en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Training Presentatietechnieken? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's