Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Training Schriftelijk Rapporteren

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
1.020 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Het schrijven van een goed rapport blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig. In deze praktijkgerichte training leert u in korte tijd gedegen schriftelijke rapporten te maken. Na afloop stelt u uw rapporten dan ook met meer gemak op dan voorheen. Uw rapporten zijn minder omvangrijk en u stelt ze zo op dat de lezer uw stevig onderbouwde advies snel kan vinden. Bovendien weet u waar u qua schrijven goed in bent en wat u nog wilt verbeteren. Deze training wordt uitgevoerd door onze partner Boertien Vergouwen Overduin.

Aanpak en opzet

Voordat u aan de training begint vult u een uitgebreid intakeformulier in. De trainer analyseert dit intakeformulier en gebruikt het als voorbereiding op de training. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training.
Deze 2-daagse training bestaat uit een groot aantal praktische oefeningen. Na enkele theoretische inleidingen gaat u aan de slag met verschillende schrijfopdrachten. De opdrachten worden uitvoerig met u besproken. U neemt teksten uit uw eigen praktijk mee en brengt deze in tijdens de training. Uw deskundige trainer geeft hier direct feedback op.
Tijdens het gehele trainingstraject en tot enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Toelatingseisen

(Staf)medewerkers die geregeld (advies)rapporten, beleidsnota's, memo's en verslagen schrijven.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Schriftelijk Rapporteren en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Training Schriftelijk Rapporteren? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's