Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Training Zakelijk Schrijven voor Managers en Hoger Opgeleiden

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
1.020 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

In uw rol als manager of hoger opgeleide wordt van u verwacht dat u snel goede zakelijke e-mails, brieven en rapportages op kunt stellen. In deze boeiende training van onze partner Boertien Vergouwen Overduin gaat u actief aan de slag om uw schrijfvaardigheid te verbeteren. Na deze training merkt u een zichtbare verbetering van uw schriftelijke communicatie.

Aanpak en opzet

Voorafgaand aan de training vult u een intakeformulier in, waarin u uw leerwensen aangeeft en uw praktijk omschrijft. De trainer analyseert dit intakeformulier en stemt de training af op uw leerwensen.
U kunt tijdens de training brieven, e-mails en rapportages uit uw eigen werksituatie inbrengen. Daar ontvangt u dan feedback op van de trainer en van de andere deelnemers. In de groep worden zo ervaringen en voorbeelden uitgewisseld. Hierdoor beschikt u aan het eind van de training over diverse concepten voor uitstekende zakelijke teksten. Tijdens het gehele trainingstraject en tot enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Toelatingseisen

Deze training is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleide medewerkers en managers die geregeld (korte) zakelijke teksten schrijven en die hun vaardigheid en snelheid in het begrijpelijk formuleren van teksten willen vergroten.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Zakelijk Schrijven voor Managers en Hoger Opgeleiden en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Training Zakelijk Schrijven voor Managers en Hoger Opgeleiden? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's