Cursussen & Trainingen

Training Zakelijk Schrijven voor Managers en Hoger Opgeleiden

Markus Verbeek Praehep, In Eindhoven (+4 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.020 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.020 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

In uw rol als manager of hoger opgeleide wordt van u verwacht dat u snel goede zakelijke e-mails, brieven en rapportages op kunt stellen. In deze boeiende training van onze partner Boertien Vergouwen Overduin gaat u actief aan de slag om uw schrijfvaardigheid te verbeteren. Na deze training merkt u een zichtbare verbetering van uw schriftelijke communicatie.

Aanpak en opzet

Voorafgaand aan de training vult u een intakeformulier in, waarin u uw leerwensen aangeeft en uw praktijk omschrijft. De trainer analyseert dit intakeformulier en stemt de training af op uw leerwensen.
U kunt tijdens de training brieven, e-mails en rapportages uit uw eigen werksituatie inbrengen. Daar ontvangt u dan feedback op van de trainer en van de andere deelnemers. In de groep worden zo ervaringen en voorbeelden uitgewisseld. Hierdoor beschikt u aan het eind van de training over diverse concepten voor uitstekende zakelijke teksten. Tijdens het gehele trainingstraject en tot enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect.

Toelatingseisen

Deze training is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleide medewerkers en managers die geregeld (korte) zakelijke teksten schrijven en die hun vaardigheid en snelheid in het begrijpelijk formuleren van teksten willen vergroten.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Training Zakelijk Schrijven voor Managers en Hoger Opgeleiden en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep