HBO Bachelor

Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Tijdsduur
36 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
9.555 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
36 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
9.555 EUR
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Videopresentatie

Over deze opleiding

Wilt u zich op niveau ontwikkelen tot zelfstandig en professioneel bedrijfsadministrateur? Dan is de Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA) de juiste opleiding voor u. U doet alle kennis en kunde op die u nodig heeft voor een succesvolle taakuitoefening. Bovendien behaalt u met dit programma tegelijkertijd de beide diploma's 'Praktijkdiploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)' en 'Praktijkdiploma Bestuurlijke Informatievoorziening'. Tevens ontvangt u het zeer gewaardeerde 'Praktijkdiploma Assistent -Controller'. U kunt deze opleiding mogelijk als vrijstelling inbrengen in de erkende opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie of de HBO Bachelor Accountancy. Deze boeiende opleiding biedt dus uitstekende perspectieven.

Aanpak en opzet

Deze opleiding duurt 3 jaar. De opleiding bestaat uit 2 fases. De opleiding is specifiek gericht op werkenden en valt daardoor uitstekend te combineren met een drukke baan. In de 1e fase van de opleiding legt u een uitstekende basis voor de opleiding én uw loopbaan. U ontwikkelt zich in de breedte van het bedrijfsadministratieve vakgebied. Deze fase heeft dezelfde modules als de propedeuse van de HBO Bachelor Accountancy en de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. In de 2e fase verdiept u zich in diverse financiële vakgebieden. U volgt modules op het gebied van bedrijfsadministratie, fiscale wetgeving en accounting. De opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren docenten die zelf actief zijn in de praktijk. Tijdens de inspirerende bijeenkomsten gaat u in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases, die u direct koppelt aan uw eigen werkomgeving.

Toelatingseisen

U wilt zich ontwikkelen tot een allround bedrijfsadministrateur. Deze boeiende opleiding is een belangrijke mijlpaal in uw ontwikkeling.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep