HBO Bachelor

Vakopleiding Payroll Professional

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
8.311 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
8.311 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Wilt u zich bekwamen op het gebied van payroll? Dan maakt u met deze opleiding de juiste keuze. De Vakopleiding Payroll Professional is een zeer complete opleiding op dit vakgebied. U wordt voorbereid op een aantal zeer gewaardeerde examens. Denkt u hierbij aan de examens voor het 'Praktijkdiploma Loonadministratie, het 'Vakdiploma Payroll Services' en het diploma 'HBO Strategische Arbeidsvoorwaarden en Belonen'. Kortom: u bent na afronding van deze opleiding dé specialist op het gebied van salarisadministratie en belonen. Het diploma van deze opleiding levert mogelijk vrijstelling op in verschillende HBO Bacheloropleidingen, zoals de HBO Bachelor Management Payroll Services.

Aanpak en opzet

U beschikt na afloop van deze opleiding over brede kennis van de talrijke facetten waarmee u op het gebied van payroll te maken heeft of krijgt. U brengt deze kennis vervolgens in praktijk. De ervaren en deskundige docenten helpen u hierbij en informeren u over de meest recente ontwikkelingen. Ook besteedt u aandacht aan de ontwikkeling van concrete vaardigheden, waaronder uw communicatieve vaardigheden. Na afloop van de opleiding heeft u een goed overzicht van alle aspecten van salarisadministratie en beloning.

Toelatingseisen

U wilt zich graag ontwikkelen op het gebied van payroll.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Vakopleiding Payroll Professional en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep