HBO Bachelor

Verbreding voor de Payroll Professional

Markus Verbeek Praehep, In Oudenoord 325 (+5 locations)
Tijdsduur
3 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
929 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
929 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Deze module vormt een eenheid met de modules VPS Sociale en Fiscale Wetgeving en Arbeidsrecht 1 en VPS Sociale en Fiscale Wetgeving en Arbeidsrecht 2. In de module VPS Verbreding voor de Payroll Professional worden de onderwerpen rond arbeidsvoorwaarden en de relevante regelgeving, alsmede de loonadministratie diepgaand behandeld, als vervolg op de modules VPS Sociale en Fiscale Wetgeving en Arbeidsrecht 1 en 2. Deze module kan mogelijk worden ingebracht in onder andere de HBO Bachelor Management Payroll Services van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Onder leiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen.
Tijdens de module heeft u toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie over de module en de examens. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Diploma

U sluit de module af met een digitaal examen. Als u het examen met een voldoende afrondt, dan ontvangt u het certificaat VPS Verbreding voor de Payroll Professional'. Dit certificaat kan mogelijk worden ingebracht in onder andere de HBO Bachelor Management Payroll Services van Markus Verbeek Praehep. Indien u dit examen ook wilt afleggen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering, dan dient u zich hier separaat voor aan te melden.

Toelatingseisen

Deze module is specifiek bedoeld voor loon- en personeelsadviseurs die zich verder willen ontwikkelen tot professioneel payrolldeskundige.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Verbreding voor de Payroll Professional en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep