Master of Business Administration

Netherlands Business Academy, In Breda (+2 locations)
Tijdsduur
2,5 jaar
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
2,5 jaar
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wil jij meer uit je carrière als General Manager halen? Kies voor de NLBA Master Business Administration.

Een volledig pakket Master of Business Administration

De Master of Business Administration volgt u bij Netherlands Business Academy in deeltijd. Deze NVAO geaccrediteerde opleiding is gericht op professionals met een aantal jaren werkervaring. Met een doorlooptijd van 2 ½ jaar combineert deze opleiding de theorie aan uw werkomgeving. Vakgerichte opdrachten dagen u uit en begeleiden u naar het doormaken van groei binnen uw bedrijf en uw carrière.

De general manager is vaak doorgegroeid vanuit een vakdiscipline, zoals logistiek, techniek, financiën of marketing/sales. Deze MBA verscherpt vanuit diverse disciplines waaronder de integrale kritische blik die van een general manager mag worden verwacht.

De opleiding kwalificeert voor managementposities waarbij vakdeskundigheid ondergeschikt is aan de taak als manager. U schoolt zich bij op de meest essentiële terreinen van bedrijfskunde. Daarnaast verwerft u inzicht in marktontwikkelingen, bedrijfsprocessen, veranderingsstrategieën, beleid en organisatie. Van hieruit kunt u logische (management)beslissingen nemen, gebaseerd op kennis en bewezen theoretische concepten en visies.

Bekijk ook onze MBA programma’s die gericht zijn op specifieke vakgebieden:

  • MBA Culture, Heritage & Citizenship: De opleiding is opgezet voor initiatieven, projectorganisaties, bedrijven (ngo’s), overheden en semi-overheidsorganisaties die zoeken naar positionering en herpositionering van hun rol in de ‘participatiesamenleving’.
  • MBA voor schoolleiders: De opleiding is speciaal gericht op schoolleiders die in het dynamische heden behoefte hebben aan een geschikt kompas voor de toekomst. In deze (deeltijd)master ontwikkelt u het leiderschap om professionals aan te zetten tot het geven van excellent onderwijs
  • MBA Gamesindustrie: De opleiding is opgezet om naast creativiteit, passie en doorzettingsvermogen ook commerciële, financiele en juridsche kennis op te doen. Deze gereedschappen zijn de sleutel tot succes binnen de game wereld.
  • MBA Luxury Brand Management: Deze opleiding beweegt zich op het snijvlak van merkbeleving (branding) en leiderschap. Het curriculum sluit aan bij erkende opleidingen op dit gebied zoals de Master in Luxury Brand Management van Milaan (MIP) en Reims (RMS).

Waarom kiest u voor NLBA?

  1. Geaccrediteerde opleidingen
  2. Persoonlijke aandacht en maatwerk
  3. No nonsense praktijkgerichte aanpak
  4. Internationaal netwerk 
  5. Jarenlange ervaring en groot netwerk met alumni

Diploma

Na succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het diploma Master of Business Administration en de titel MBA.

Toekomstperspectief

De totale masteropleiding bestaat uit veertig contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld tien uur per week. De totale doorlooptijd van de opleiding bedraagt 2½ jaar.

Toelatingseisen

Om de Master of Business Administration te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert. U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Kosten

Zelfmanagement, Leiderschap & Coaching € 1.045,-
Schriftelijke communicatie en Methodologie: € 785,-
Blok 1: Strategy & Policy: € 4.235,-
Blok 2: Interne Beheersing: € 7.700,-
Blok 3: Leadership & Coaching: € 4.235,-
Blok 4: Thesis: € 4.125,-
Totaal: € 22.125,-

De prijzen zijn excl. literatuur, verblijfkosten en btw. Neem voor een gedetailleerd kostenoverzicht contact op met Netherlands Business Academy. De opleiding Master Business Administration kunt u ook in delen volgen en betalen.

Ook benieuwd naar andere MBA opleidingen? NBA biedt de volgende MBA opleidingen aan:

• MBA Culture Heritage en Citizenship
• MBA Gamesindustrie
• MBA Luxury Brand Management
• MBA voor Schoolleiders
• MBA Leading 21st Century Learning

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master of Business Administration en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Netherlands Business Academy
4802 HM Breda

‘Persoonlijke, praktijkgerichte en professionele opleidingen gegeven vanuit de passie voor opleiden!’

Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy de aanbieder van praktijkgerichte Masteropleidingen, post-HBO opleidingen en Masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die met een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar...

Lees meer over Netherlands Business Academy