Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Master of Science in Finance & Control

Netherlands Business Academy
Samenvatting
Amsterdam, Breda, Oudenoord 325
2,5 jaar
   
WO Master
Deeltijd

Master of Science in Finance & Control

Waarom de opleiding Master of Science in Finance en Control?

Als controller levert u het management/bestuur de bouwstenen om ‘in control’ te blijven. De kennis en vaardigheden die hiervoor nodig zijn, krijgt u aangereikt in de Master of Science in Finance & Control. Deze Master is een breed opgezette opleiding waarin financiële en niet-financiële onderwerpen in onderlinge samenhang worden behandeld.

De Master of Science in Finance & Control is gericht op managers met een financieel-economische vooropleiding die willen doorgroeien naar een beleidsbepalende functie. Denk daarbij aan Chief Financial Controller van grootschalige complexe projecten of als Controller of Manager of Finance.

U wordt een volwaardige sparringpartner voor managers op beleidsniveau. De opleiding bereidt u voor op een actieve rol bij bewaking van de ondernemingsdoelstellingen en verbetering van bedrijfsprocessen. Informatievoorziening is hierbij een key-item. Ook wordt u verder getraind in uw eigen vakgebied. De focus ligt dan op gecompliceerde en geïntegreerde vraagstukken die spelen op het hogere niveau in een organisatie.

De Master of Science in Finance & Control is NVAO-geaccrediteerd.

Opbouw van het programma
• Academische leergang Financial Controller
• Masterclass Strategie & Sales
• Masterclass Verandermanagement
• Thesis

Diploma

Na succesvol afronden van de opleiding ontvangt u het NVAO-geaccrediteerde diploma Master in Finance & Control of Master of Science en de titel MFC of MSc.

Duur en studiebelasting

De Master Finance & Control bestaat uit veertig contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld tien uur per week. De totale doorlooptijd van de opleiding bedraagt 2½ jaar.

Toelatingseisen

Om de Master Finance & Control te volgen beschikt u over minimaal een bedrijfseconomische hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert.
U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Kosten

Opleidingskosten: € 22.125,- De prijzen zijn excl. literatuur, verblijfkosten en btw.
Neem voor een gedetailleerd kostenoverzicht contact op met Netherlands Business Academy. De opleiding Master Finance & Control kunt u ook in delen volgen en betalen.

Netherlands Business Academy

‘Persoonlijke, praktijkgerichte en professionele opleidingen gegeven vanuit de passie voor opleiden!’

Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy de aanbieder van praktijkgerichte Masteropleidingen, post-HBO opleidingen en Masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die met een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar...


Lees meer over Netherlands Business Academy

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master of Science in Finance & Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Netherlands Business Academy

Netherlands Business Academy

4802 HM Breda

 Bekijk telefoonnummer
www.nlba.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Master of Science in Finance & Control? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's