HBO Master

Masterclass Verandermanagement

Netherlands Business Academy, In Breda (+2 locations)
Tijdsduur
6 maanden
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
6 maanden
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Waarom de Masterclass Verandermanagement?

De masterclass Verandermanagement is een opleiding die gaat over mensen, leiderschap en ethiek. Managers werken in een plaats die we een organisatie noemen. De organisatie is het ‘speelveld’ waarop managers opereren. Eén van de meest essentiële aspecten van effectief management is het vermogen mensen in de organisatie te begrijpen en hun gedrag te voorspellen. Waarom? Managers sturen de activiteiten van anderen. Als het belangrijkste van managen dus het werken met andere mensen is, dan moeten managers een goed inzicht hebben in het menselijk handelen. De masterclass verandermanagement sluit hierbij aan.

Opbouw van het programma:

• Verandermanagement
• Leadership
• Ethiek

Diploma

Na het afronden van de Masterclass Verandermanagement ontvangt u een diploma Masterclass Verandermanagement van Netherlands Business Academy. Met dit diploma kunt u vrijstelling verkrijgen voor het betreffende onderdeel van het volledige masterprogramma.

Toekomstperspectief

De Masterclass Verandermanagement bestaat uit 9 contactdagen. Buiten de college-uren moet u rekenen op een studiebelasting van gemiddeld 10 uur per week.

Toelatingseisen

Om de Masterclass Verandermanagement te volgen beschikt u over minimaal een hbo-/universitair diploma en drie jaar relevante werkervaring. Ook toelating via een mondelinge toets is mogelijk als u kunt aantonen dat u op basis van vakgericht onderwijs en minimaal vijf jaar beroepservaring minstens op hbo-niveau functioneert. U bespreekt uw persoonlijke werksituatie en wensen in een één-op-één gesprek met een opleidingsdeskundige. Op grond hiervan krijgt u een studieadvies en kunt u worden toegelaten tot de opleiding.

Kosten

Opleidingskosten: € 4.265,- (exclusief arrangementskosten en literatuurkosten).

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Masterclass Verandermanagement en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Netherlands Business Academy
4802 HM Breda

‘Persoonlijke, praktijkgerichte en professionele opleidingen gegeven vanuit de passie voor opleiden!’

Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy de aanbieder van praktijkgerichte Masteropleidingen, post-HBO opleidingen en Masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die met een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar...

Lees meer over Netherlands Business Academy