Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Afstandsonderwijs
6 maanden
   
Cursussen & Trainingen
Zelfstudie
241 EUR
Op ieder moment

Cafebedrijf

Basisvaardigheden Horeca + Sociale hygiëne

Vrolijke gezichten

Goede muziek. Mensen drinken gezellig een glaasje terwijl ze met elkaar praten. Dat is sfeer. De sfeer van uw eigen zaak, ingericht naar uw eigen smaak. Wat is er leuker en geeft zoveel voldoening? Als dit u aanspreekt, dan is het heel logisch dat u wel een eigen café zou willen hebben. De NHA is al jaren één van de grootste horeca-opleiders van Nederland en heeft al tienduizenden mensen met succes op weg geholpen naar een goed draaiende horecazaak.

De cursus Cafébedrijf is ontwikkeld voor eigenaren/bedrijfsleiders en voor horecamedewerkers. We leiden op voor het wettelijk verplichte diploma Sociale Hygiëne én zorgen ervoor dat u de vakbekwaamheid bereikt die onmisbaar is binnen het horecabedrijf.

U leert alles over alcoholische en niet-alcoholische dranken. Over de houdbaarheid, hoe u ze moet schenken en hoe ze gemaakt worden. Verder leert u over hygiëne en horeca-apparatuur. Ook de fastfood sector en het Petit restaurant komen aan bod.

Ten slotte wordt aandacht besteed aan commerciële en sociale vaardigheden, aan klantgerichtheid en klachtenafhandeling, en aan arbeidsomstandigheden en brandveiligheid. Als gespecialiseerd instituut ontwikkelde de NHA een van de beste cursussen Cafébedrijf van Nederland.

Studieduur

Videopresentatie

     

NHA - Nationale Handelsacademie

NHA

Volg een thuisopleiding van NHA

Wil jij bijvoorbeeld een hbo bachelor opleiding afronden, maar heb je hier geen tijd voor? Misschien is een thuisopleiding van de NHA wel iets voor jou! Je kunt op de hogeschool NHA verschillende thuisopleidingen volgen op verschillende niveaus. Of je...


Lees meer over NHA - Nationale Handelsacademie

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cafebedrijf en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Cafebedrijf? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.