Taal opleidingen en studierichtingen

Ben je verliefd geworden op Spanje en wil je meer over de taal en cultuur weten? Of wil je Engels leren omdat je een internationale carrière voor je ziet? Met een taalcursus kun je alle kanten op. Misschien spreek jij binnenkort wel vloeiend Frans, Duits, Italiaans of zelfs Keltisch.
Weergave 1-50 van 204 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-50 van 204 resultaten
1
2
3
4
5

Leer jouw favoriete taal spreken

Leer een taalDe opleidingen aan een hogeschool of universiteit richten zich op alle facetten van een taal. Je leert steeds weer nieuwe woorden en grammaticaregels. Deze kennis breng je tijdens de cursus in de praktijk door te lezen, luisteren en spreken. Wil je liever geen intensieve opleiding volgen, maar ben je wel geïnteresseerd in het leren van een nieuwe taal? Dan is een cursus vanuit huis een goed alternatief. In je eigen tijd verdiep jij je in het Duits, Frans of Engels. Dat is pas relaxed studeren!

Bestudeer de cultuur tijdens de opleidingen

Een goede woordenschat en de juiste toepassing van grammatica is essentieel om je verstaanbaar te maken in een taal. Maar de opleidingen aan een hogeschool of universiteit gaan wat verder dan dat. Want ook de cultuur van een land staat centraal. Alleen door je te verdiepen in de mensen, hun gewoonten en in de geschiedenis van het land, kun je de taal volledig omarmen. Je kunt natuurlijk ook een cursus in het land zelf volgen, want waar krijg je de taal sneller onder de knie dan op een plek waar je het overal om je heen hoort?

Je toekomst na de cursus

Een taal leren doe je niet alleen voor jezelf. Er zijn genoeg beroepen waarbij je kunt leunen op je kennis van de taal. Een baan als leraar Engels, Duits of Spaans behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Met jouw enthousiasme breng jij je liefde voor het vak over. Daarnaast kun je met de opleiding aan de slag als vertaler, tolk of redacteur. Of ga je toch liever naar het land zelf om daar carrière te maken?

Bron: Great Content

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's