Opleidingen met de studierichting Frans

Frans

Frankrijk is een van de grote landen van Europa. Het land is belangrijk als handelspartner, als politieke macht binnen de Europese Gemeenschap, maar is in Nederland natuurlijk vooral bekend als vakantieland. Frankrijk staat al jaren in de top van onze vakantiebestemmingen. Als je het land bezoekt ben je in het voordeel, als je ook de taal spreekt. Geïnteresseerd in deze taal? Overweeg een cursus of opleiding Frans.
Weergave 1-26 van 26 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-26 van 26 resultaten

Meer over Opleidingen met de studierichting Frans

Opleidingen Frans

Het Frans is één van de Romaanse talen. Het wordt in Europa behalve in Frankrijk ook gesproken in het zuiden van België en het westen van Zwitserland. Buiten Europa wordt Frans gesproken in een deel van Canada en als tweede taal in een aantal Afrikaanse landen. De taal was vroeger de internationale taal voor handel en politiek. Zelf Frans leren spreken is niet alleen nuttig, het is ook leuk en interessant. Naast het leren spreken in een gerichte cursus, bieden verdiepende opleidingen een uniek inkijkje in de cultuur en geschiedenis van Frankrijk. Je kunt het Frans bestuderen op verschillende niveaus. Zo is er aanbod voor de beginnende spreker, maar ook een verdiepend aanbod, voor diegenen die verder willen doordringen in de wereld van het Frans.

Word een actieve spreker

Wil je op vakantie in Frankrijk zonder moeite met de mensen kunnen spreken, dan is een cursus Frans een goed begin. Wil je dieper doordringen in de wereld van het Frans en de taal bestuderen, dan maak je met een opleiding Frans een goede keuze. Een goed taalgevoel is aan te bevelen, evenals interesse en doorzettingsvermogen. Maar dan heb je ook wat. Met een opleiding Frans voel je je niet alleen als een vis in het Franse water, je oogst ook bij je gesprekspartners veel waardering. Bon Voyage!

Frans leren

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's