Opleidingen met de studierichting Spaans

Spaans

Wil je meer weten over de architect Gaudi en de schilder Salvador Dali? Ga je binnenkort op vakantie in Spanje? Volg dan een cursus Spaans of één van de vele opleidingen in de Spaanse taal. Daarna kun je je verstaanbaar maken op vakantie, als vertaler aan de slag bij bedrijven of als leraar Spaans aan het werk op scholen.
Weergave 1-21 van 21 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-21 van 21 resultaten

Meer over Opleidingen met de studierichting Spaans

Wat leer je bij de Spaanse cursussen en opleidingen

Spaans is de tweede wereldtaal en wordt door 450 miljoen mensen over de wereld gesproken. Er zijn Spaanse cursussen van een jaar en opleidingen van ongeveer 3 jaar. Een cursus in de Spaanse taal leert jou spreekvaardigheid, grammatica en luistervaardigheid. De opleidingen gaan dieper in op de cultuur en rijke literatuur van Spanje en Latijns-Amerika. Je leert ook de verschillen in dialecten van deze landen. In Spanje zeggen ze bijvoorbeeld 'coche' voor een auto en in Mexico 'carro.' De opleidingen zijn voltijds en de cursussen zijn in deeltijd te volgen.

Een cursus of opleiding Spaans voor jouw toekomst

De opleiding is niet alleen handig voor op vakantie maar ook in het bedrijfsleven. Je kunt als medewerker klantendienst of exportmanager werken bij een internationaal bedrijf. Je kunt ook als tekstschrijver werken bij vertaalbureaus en als tolk werken bij de overheid. Je kunt als Spaans correspondent bij een krant gaan werken of gaan werken bij een touroperator.

Welke vooropleiding is nodig om de Spaanse taal te leren?

De meeste opleidingen en cursussen in de Spaanse taal vragen niet meer dan een mbo-4 diploma, havo diploma of vwo diploma. Er zijn cursussen voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Indien je al een Spaanse cursus in Spanje zelf heb gevolgd en je hebt deelcertificaten hiervan kun je een vrijstelling krijgen voor deel van de opleiding en bijvoorbeeld aan de gevorderde cursus beginnen in plaats van de beginnerscursus Spaans.

Spaans leren

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's