Opleidingen met de studierichting Engels

Engels

Het Engels is een taal die wereldwijd in verschillende grote landen wordt gesproken. Daarnaast is het de taal voor de internationale handel en politiek. Ook in veel vakantielanden wordt, naast de inheemse taal, vaak ook Engels gesproken. Het is een taal, waar je overal mee terecht kunt. Kennis van het Engels is dan ook belangrijk, een cursus of opleiding Engels is een goede keuze!
Weergave 1-50 van 58 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-50 van 58 resultaten
1
2

Meer over Opleidingen met de studierichting Engels

Opleidingen Engels

Het Engels is een van de Germaanse talen en nauw verwant aan het Nederlands, wat in sommige woorden en uitdrukkingen goed te zien is. Het wordt in een groot aantal landen en werelddelen gesproken. Engeland, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Australië, om er zo maar eens een paar te noemen. Met het Engels kun je in veel vakantielanden terecht, het wordt in veel landen als tweede taal op scholen onderwezen. Zelf kennis van het Engels hebben maakt dat je in veel landen jezelf verstaanbaar kunt maken. Met een gerichte cursus krijg je de grondbeginselen van de taal onder de knie. Maar er is meer te ontdekken. Wil je verder duiken in de taal, de Engelse cultuur en de historie, dan is een dieper gaande opleiding Engels aan te bevelen. Met een goede begeleiding kom je een heel eind!

Leer een wereldtaal!

Wil je een taal leren, waar je overal ter wereld mee uit de voeten kunt, dan is een cursus Engels een prima startpunt. Gedreven docenten brengen je de basisvaardigheden bij. Met een verdiepende opleiding dring je verder door in de geheimen van de taal. Naast taalgevoel is doorzettingsvermogen, inzet en interesse aan te bevelen. En dat brengt je heel ver. Geef je snel op voor een cursus of opleiding Engels en leer een wereldtaal!

Engelse studie

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's