Human Rescource Management opleidingen

Van werk jouw werk maken? Dat doe je door nu te kiezen voor een HRM opleiding. Letterlijk betekent Human Resource Management: het beheren van menselijke productiemiddelen. Met een diploma HRM op zak word je personeelsmedewerker of -manager. En juist in deze tijd is dit een uitdagende job!
Weergave 1-33 van 33 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-33 van 33 resultaten

Opleidingen HRM zijn er op verschillende niveaus

Ben jij geïnteresseerd in een scholing in Human Resource Management? Dan kun je kiezen uit verschillende niveaus. Er zijn MBO opleidingen Medewerker Personeel en Arbeid. Aan Hogescholen haal je je HBO diploma HRM. Dit kan in vier jaar voltijd of deeltijd. Wil je je nog meer specialiseren dan doe je de master Human Resource Management aan diverse universiteiten.

Uitgangspunten bij HRM opleidingen

Als personeelsmanager of -medewerker ben jij het aanspreekpunt voor alle medewerkers. Als afgestudeerde in Human Resource Management zie jij mensen niet als kostenpost maar als waardevolle 'middelen' die juist geld generen. Je zorgt ervoor dat personeelsleden tevreden zijn en goed presteren! Daarnaast zijn planning en beleid op de lange termijn essentieel. Mensen gaan met pensioen, groeien door en vertrekken. De organisatie wordt groter en slaat nieuwe wegen in. Bij Human Resource Management anno 2014 is het 'nieuwe werken' actueel: meer thuiswerkers, parttimers, freelancers en flexplekken. Op deze ontwikkelingen moet je alert zijn. Ook dit leer in tijdens de opleidingen Human Resource Management.

Je kunt veel verschillende kanten op met een diploma HRM

Tijdens deze opleidingen word je praktisch opgeleid om personeelsbeleid uit te voeren. Je kunt in het bedrijfsleven aan de slag als HRM-functionaris, medewerker arbeidsvoorwaarden en rechtspositie of personeelsadviseur. Vervolgens zijn er doorgroeimogelijkheden waarbij jij zelf het personeelsbeleid kan bepalen. Voorbeelden zijn HRM-adviseur, medewerker werving en selectie, personeelsmanager, loopbaanadviseur en organisatieadviseur. Naast het bedrijfsleven is de overheid ook een interessante werkgever, net als diverse non-profit organisaties. Opleidingen HRM zijn goede investeringen in de toekomst. Want overal waar mensen werken, kun jij straks aan de slag!human resource management

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's