Tandheelkunde studeren en de beste opleidingen

Is mondzorg een vak dat jou aanspreekt? Heb je er altijd al van gedroomd om tandheelkunde te gaan studeren en dan tandarts of tandartsassistente te worden? En misschien zelfs wel je eigen praktijk te hebben? Je kunt je vandaag nog inschrijven voor uitstekende opleidingen op het gebied van mondzorg en tandheelkunde!
Weergave 1-12 van 12 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-12 van 12 resultaten

Maak jouw droom waar en ga voor dat diploma tandheelkunde!

Als tandartsassistente heb je de verantwoordelijkheid om patiënten te ontvangen en op hun gemak te stellen. Daarnaast ben je de rechterhand van de tandarts en denk je met hem mee over de behandelingen. Tijdens de opleidingen mondzorg krijg je vakken als anatomie, assisteervaardigheden, gezondheidskunde, instrument- en materiaalkunde. Opleidingen tandheelkunde bereiden je stuk voor stuk voor op de afwisselende job van tandartsassistente. Wil je tandarts worden dan staan ook vakken als diagnostiek, indicatie en behandelplanning op het programma. En je loopt dan coschappen om de echte dagelijkse praktijk van het tandarts zijn onder de knie te krijgen.

Kies voor opleidingen tandheelkunde, want tandartsen zijn altijd en overal nodig!

Tandarts worden

 Nu kiezen voor een van de opleidingen in de richting van mondzorg is een slimme zet. Iedereen -jong, oud, man, vrouw, groot en klein- heeft een tandarts en zijn assistente nodig! Al is je gebit nog zo goed, een regelmatige controle is een must. Als jij je diploma hebt gehaald op een van de opleidingen tandheelkunde, dan kun je voor jezelf beginnen. Je kunt ook eerst een aantal jaren ervaring op doen bij collega's. Hoe dan ook, met jouw expertise vind je zeker een baan!

Waar doe je opleidingen Tandverzorging?

Opleidingen Tandheelkunde zitten verspreid over het hele land en je kunt ze volgen op verschillende niveaus. MBO, HBO Bachelor, WO Bachelor en Master. Dan is er ook nog de optie gerichte cursussen en trainingen of volwassenenonderwijs te volgen. Als jij tandarts wilt worden of tandartsassistente, dan zijn er volop mogelijkheden!

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's