Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Afstandsonderwijs
6 maanden
   
Cursussen & Trainingen
Zelfstudie
249 EUR
Op ieder moment

Middle Management

Het middle management is een belangrijk onderdeel in de hiërarchie binnen het bedrijf. Mensen die deel uitmaken van het zogenaamde middenkader hebben een spilfunctie. De middle manager is de verbinding (schakel) tussen topmanagement en lager management of werkplek. Hij is vaak breed inzetbaar (van alle markten thuis), waarbij de nadruk ligt op marketing, organisatie en economie. Dankbaar en afwisselend werk.

Tot de mogelijkheden horen: leiding geven, planning, interne en externe contacten, organiseren, enz. Vanuit het middle management groeien de goede mensen door naar het hoger management. De middle manager is - mits goed opgeleid en goed gemotiveerd - een succesfactor voor de organisatie en neemt dan ook een zeer belangrijke plaats in het bedrijf in.

In deze cursus Middle management komen alle facetten van de veelomvattende taak van de middle manager aan de orde. Met de boeiende cursus Middle management van NHA kunt u zich prima voorbereiden op een goede positie in bedrijfsleven of organisatie. NHA heeft deze cursus Middle management nieuw ontwikkeld. Door haar specialisatie is NHA anderen een stap voor en biedt zij één van de beste middle management cursussen van Nederland aan.

Studieduur
6 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Studietijd
Per les moet u rekenen op 4 tot 6 uur.

Vooropleiding
Voor het volgen van deze cursus Middle management is Vmbo/Mavo-niveau noodzakelijk.

Leerboeken
Voor deze cursus Middle management heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail

Videopresentatie

     

NHA - Nationale Handelsacademie

NHA

Volg een thuisopleiding van NHA

Wil jij bijvoorbeeld een hbo bachelor opleiding afronden, maar heb je hier geen tijd voor? Misschien is een thuisopleiding van de NHA wel iets voor jou! Je kunt op de hogeschool NHA verschillende thuisopleidingen volgen op verschillende niveaus. Of je...


Lees meer over NHA - Nationale Handelsacademie

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Middle Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Middle Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.