Opleidingen met de studierichting Mode

Volg jij de laatste mode op de voet? Of creëer je liever je eigen trends? Met de mode opleidingen ben je de hele dag bezig met jouw passie. Je mag mensen van advies voorzien of misschien ontwerp je zelf de mooiste kledingstukken. Lijkt dit je wat? Maak dan een keuze uit de leukste opleidingen in de richting Mode en Design!
Weergave 1-32 van 32 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-32 van 32 resultaten

Ga met jouw mode de catwalk op

Misschien loop je al jaren rond in je zelfgemaakte kleding. Want als je creatief bent, is er niets zo leuk als je eigen kleding te ontwerpen. En als je daar talent voor hebt, maak je natuurlijk het liefst ook anderen blij met jouw creaties. Met de opleiding Fashion Design maak je jouw ontwerpen nog beter. Tevens leer je nieuwe technieken en verdiep je je in de zakelijke markt. Want als modeontwerper moet je wel weten hoe je de klanten bereikt.

Studierichting mode en design

Meet je klanten een goede stijl aan

Kun jij niet wachten tot het nieuwe seizoen weer begint en je op zoek mag naar de nieuwe kleding en accessoires? Met de opleiding tot modestylist zorg jij ervoor dat mensen er altijd perfect gekleed uitzien. Misschien bedenk je zelfs een imago dat bij de klant past. Na deze opleiding weet je niet alleen alles over mode en een goede pasvorm, maar je bent ook in staat om je aan te passen aan de smaak van een ander. Want mensen willen kleding waar zij zich prettig in voelen.

Mode en Design bij een commerciële instelling

In de modewereld moet natuurlijk gewoon winst worden gemaakt. Met een commerciële mode en design opleiding ga je bijvoorbeeld aan de slag op de marketingafdeling. Hier ben jij er verantwoordelijk voor dat een merk goed in de markt wordt gezet. Maar het kan ook zo zijn dat je collecties samenstelt en de verkoop van de kleding begeleidt. Daarbij houd je dankzij een goede opleiding altijd rekening met de doelgroep. Alleen zo kan een bedrijf daadwerkelijk winst maken.

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's