Opleidingen met de studierichting Onderwijs en Opvoeding

Onderwijs & Opvoeding

Wil jij graag werken in de richting Onderwijs & Opvoeding? Er zijn meer dan 700 opleidingen om uit te kiezen. Verspreid over het hele land, op verschillende niveaus en met uiteenlopende beroepsperspectieven.
Weergave 1-50 van 294 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-50 van 294 resultaten
1
2
3
4
...
6

Meer over Opleidingen met de studierichting Onderwijs en Opvoeding

Door je nu te scholen in deze discipline kun je straks rekenen op een goeie baan met serieuze doorgroeimogelijkheden. Denk aan leraar, opvoedkundige of pedagoog. Studentum.nl heeft alle opleidingen voor je op een rij gezet. Je kunt selecteren op opleidingsniveau en/of plaats.

Onderwijs & Opvoeding: Een breed vak met inhoud!

Onderwijs & Opvoeding is onder te verdelen in de categorieën Leraar & Onderwijs, Opvoeding & Begeleiding en Pedagogiek. Als het jouw roeping is voor de klas te staan, zijn er veel lerarenopleidingen en PABO's waar je terecht kunt. Reikt jouw ambitie verder dan het klaslokaal, overweeg eens de richtingen kinderpsychologie of lifestyle coach. Bij pedagogiek leer je alles over de traditionele opvoeding van kinderen. Daarnaast wordt je getraind om pubers en volwassenen te helpen in allerlei dagelijkse situaties.

Wat kun je worden met een diploma Onderwijs & Opvoeding

De beroepsmogelijkheden zijn eindeloos na het volgen van een van de opleidingen op dit terrein. Aan leraren in het basis- en voortgezet onderwijs is altijd behoefte. Maar ook een carrière als counselor of loopbaanbegeleider ligt voor jouw in het verschiet. Ongeacht je vooropleiding kun je kiezen voor zowel Leraar & Onderwijs, Opvoeding & Begeleiding als Pedagogiek. De niveaus lopen uiteen van cursussen tot MBO, HBO, WO Master en alles daar tussenin.

onderwijs

Investeer in jezelf én anderen, kies voor Onderwijs & Opvoeding

De diverse scholen, opleidingsinstituten en universiteiten hebben niet te klagen over belangstelling voor de opleidingen onderwijs en opvoeding. Het is een richting waar experts nodig zijn. Nu en later! Het is een specialisme dat continu met zijn tijd meegroeit. Populaire studierichtingen op dit moment zijn bijvoorbeeld: allround coach, mediator en dans-, muziek of theaterleraar. Onderwijs en opvoeding hebben de toekomst!

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's