Economie en Business opleidingen

Denk jij er over na om economie te studeren? Zie jij overal kansen voor bedrijven? Juist ook in de huidige economie? Of wil jij graag iemand zijn die bedrijven helpt te overleven in de huidige economie, door ze de weg te wijzen in de vele regeltjes waaraan ze zich moeten houden? Of droom je er van de markt te veroveren met door jouw bedachte producten of economische strategieën en je eigen business te hebben?  Wat ook jouw reden is, een studie in economie is voor jou waarschijnlijk de perfecte keuze!
Weergave 1-50 van 1204 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-50 van 1204 resultaten
1
2
3
4
...
25

Uit welke opleidingen kun je kiezen als je economie gaat studeren en wat kun je ermee?

Om het algemeen te zeggen houden de opleidingen in de studierichting Economie en Business zich bezig met het totaalplaatje waar je mee te maken krijgt als je aan een (internationale) business onderneming denkt. Jij helpt bijvoorbeeld mee om samen met een bedrijf een product in de markt te zetten, en ervoor te zorgen dat dit op de juiste manier gebeurd, door te controleren of men zich wel goed aan alle regels houdt. Je kunt je ook echt gaan specialiseren in een bepaalde richting door bijvoorbeeld als studierichting een van de opleidingen voor Accountancy en Boekhouding, Belastingrecht, Management en Organisatie of Financiën te kiezen. Of probeer als bedrijfskundige te doorgronden hoe het kan dat het ene bedrijf wel succes heeft , terwijl dat bij een ander maar niet wil lukken. Door het volgen van de richting Bedrijfskunde zul je dit allemaal gaan ontdekken. Waar ook jouw belangstelling ligt, voor elk verschillend onderdeel van het bedrijfsproces biedt de studierichting Economie en Business meerdere mogelijkheden.

Wat kun je nog meer studeren in de studierichting Economie & Business?

Bank & Verzekering, Makelaardij of HRM, en de laatste jaren ook de Internationaal georiënteerde opleidingen, zijn heel erg populair. Éen van de redenen hiervoor is dat de wereld steeds kleiner wordt en het ook steeds gemakkelijker en interessanter voor bedrijven wordt om in het buitenland te gaan ondernemen. Marketing-, Ondernemerschap- en sales-opleidingen zijn dan heel erg geschikte richtingen om de fijne kneepjes van sales in de vingers te krijgen. Zie je al helemaal voor je hoe je het wilt doen met je eigen bedrijf? Dan zit je helemaal op je plek bij de richting Economie en Business, er zijn genoeg opleidingen om uit te kiezen.

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's