Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

NHA - Nationale Handelsacademie
Samenvatting
Afstandsonderwijs
6 maanden
   
Cursussen & Trainingen
Zelfstudie
229 EUR
Op ieder moment

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

De loonadministratie is een belangrijk onderdeel van de administratie van een bedrijf. Denkt u alleen maar eens aan het felbegeerde salarisstrookje waar de werknemers elke maand weer naar uit kijken. Daar mag natuurlijk niets mis mee zijn.

Een loonadministrateur heeft behalve vakkennis ook inzicht nodig in de fiscale regelgeving, de regels van het sociaalverzekeringsrecht en niet te vergeten het arbeidsrecht. Het maakt niet uit of het een groot of heel klein bedrijf is, de loonadministratie blijft in principe hetzelfde. De duidelijke en goed te volgen cursus Praktijkdiploma Loonadministratie van de NHA bereidt u zorgvuldig voor op het examen. Met dit diploma Praktijkdiploma Loonadministratie op zak voldoet u precies aan de functie-eisen die een werkgever stelt aan een loonadministrateur. Uw kansen op promotie en interessanter werk stijgen.

In de cursus Praktijkdiploma Loonadministratie vindt u tal van wetteksten en belastingtabellen. Bovendien zijn alle verschillende formulieren opgenomen waarmee men op een loonadministratie te maken kan krijgen. In onze eigen drukkerij worden de lessen per dag geproduceerd. Hierdoor zijn wij in staat steeds de laatste exameneisen en ontwikkelingen in de cursus Praktijkdiploma Loonadministratie op te nemen. U ziet, de NHA staat garant voor kwaliteit en ontwikkelde een van de beste PDL-cursussen van Nederland.

Studieduur

6 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 tot 5 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Studietijd

Per les moet u rekenen op 5 tot 6 uur.

Vooropleiding

Voor het volgen van de cursus Praktijkdiploma Loonadministratie heeft u geen speciale vooropleiding nodig. Enige kennis door middel van praktijkervaring of door opleiding (Basiskennis Boekhouden, Praktijkdiploma boekhouden of BKL) is aan te bevelen.

Leerboeken

Voor deze cursus Praktijkdiploma Loonadministratie heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

We adviseren u wel een handboek loonheffingen met Associatiologe en de Kleine gids voor het arbeidsrecht en kleine gids voor sociale zekerheid aan te schaffen. 

Videopresentatie

     

NHA - Nationale Handelsacademie

NHA

Volg een thuisopleiding van NHA

Wil jij bijvoorbeeld een hbo bachelor opleiding afronden, maar heb je hier geen tijd voor? Misschien is een thuisopleiding van de NHA wel iets voor jou! Je kunt op de hogeschool NHA verschillende thuisopleidingen volgen op verschillende niveaus. Of je...


Lees meer over NHA - Nationale Handelsacademie

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
augustus 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.