Media opleidingen studierichtingen

In deze online-tijden is media een vak dat continu in beweging is. Houd jij alle trends op het gebied van zowel de oude als de nieuwe media bij? En ben jij, naast de inhoud, ook geïnteresseerd in de technologie achter massamedia, online media en social media? Overweeg eens een carrière in deze richting! Er zijn veel opleidingen, dus oriënteer je goed.
Weergave 1-50 van 88 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-50 van 88 resultaten
1
2

Media opleidingen zijn brede en moderne opleidingen

Als je start met een van de opleidingen op dit gebied, dan kun je een veelzijdig vakkenpakket verwachten. Wat denk je van crossmedia, dienstenmarketing, interviewen, nieuwe media, mediapsychologie, media inovatie, animatie. Afhankelijk van jouw talenten en voorkeuren kies je het specialisme dat bij jou past.

Volg een van de opleidingen media en wordt wie je wil zijn!

Er zijn beroepsperspectieven genoeg als je besluit voor media te kiezen. Om je een indruk te geven: cameraman, editor, fotograaf, audiovisueel vormgever, evenemententechnicus, mediamanager en mediavormgever. Dit en nog veel meer kun jij allemaal worden door een van de opleidingen op het gebied van media te volgen. Je kunt aan de slag bij lokale, regionale en landelijke omroepen. Of je kiest voor een webdesignbureau of reclamebureau. Maar ook bijvoorbeeld bij de overheid en in de non-profitsector hebben media een steeds belangrijker rol. De keus is aan jou!

Studierichting Media

Het aanbod aan media opleidingen is groot, veelzijdig en verspreid over het hele land!

Of je nu kiest voor afstandsonderwijs, cursussen en trainingen, een HBO bachelor, een HBO Master, MBO opleidingen, Post-graduate opleidingen, een WO Bachelor of WO Master, allemaal zijn ze even professioneel! Je kunt precies dat niveau en die richting kiezen die bij jou passen. En desgewenst in de buurt van jouw woonplaats. Het mooie van dit grote aanbod is ook, dat je door kunt blijven leren en groeien!

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's