Voorbereidend

Cambridge examen

PLUS Taalreizen, In Oxford (+8 locations)
Tijdsduur
6 tot 14 weken
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
6 tot 14 weken
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Cambridge Examen - Plus TaalreizenBen je net klaar met school? En droom je van een studie aan een buitenlandse universiteit? Ga dan voor de Cambridge examencursus van Plus Taalreizen.

Wat kun je van de taalcursus Engels verwachten?

De taalcursus Engels kun je volgen op vier verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderd. De cursus begint met een uitgebreide test waarbij je niveau wordt bepaald. Je komt in een groep met internationale studenten die allemaal net zover zijn als jij. Samen met hen oefen je met grammatica, leesvaardigheid en spreekvaardigheid. En omdat je de hele dag Engels met elkaar spreekt, gaat je niveau al snel vooruit. Bovendien krijg je examentraining om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het Cambridge examen.

Waar verblijf je tijdens de lesweken?

Je brengt een aantal weken door in het buitenland. Dus je moet natuurlijk wel een plek hebben om te slapen of om je tijdens je vrije avond even in terug te trekken. Bij Plus Taalreizen kun je kiezen uit een verblijf bij een gastgezin of in een appartement. Het appartement deel je dan samen met andere internationale studenten.

Diploma

Een Cambridge diploma op jouw niveau

Bij de taalcursus Engels werk je toe naar een examen op jouw niveau. Tijdens het examen wordt je getest op schrijfvaardigheid, leesvaardigheid, spreekvaardigheid, luistervaardigheid en grammatica. Als je slaagt, krijg je het officiële Cambridge diploma in handen.

Toelatingseisen

Is het Cambridge examen iets voor jou?

De Cambridge examencursus is bedoeld voor jongeren die net klaar zijn met de middelbare school en die hun Engels graag willen verbeteren. Goede kennis van de Engelse taal is essentieel als je naar een buitenlandse universiteit wilt of als je een internationale baan ambieert. Herken jij jezelf hierin? Vul dan het aanvraagformulier in en je krijgt snel meer informatie opgestuurd!

Bestemmingen en startdata Cambridge examen

Wil jij weten meer weten over de inhoud van de verschillende Cambridge Examencursussen, waar je ze kan volgen en wat de startdata zijn?

Meer info

Kosten

Hoeveel je voor deze examencursus betaalt, hangt af van de locatie en het aantal weken dat je de cursus volgt. Een cursus in Cambridge kun je al volgen vanaf € 1190,-.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cambridge examen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
PLUS Taalreizen
Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...

Lees meer over PLUS Taalreizen