Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Arabisch in Rabat

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Rabat
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Arabisch
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Arabisch leren in Rabat, Marokko - PLUS Taalreizen

Rabat ligt aan de Atlantische Oceaan, op de linkeroever van de Bouregreg rivier. De Marokkaanse hoofdstad is één van de Koninklijke steden van Marokko. Je vindt er prachtige historische monumenten, exotische tuinen en interessante musea. Laat je betoveren door de mooi witgewassen huisjes, kleine straatjes, steegjes en kleurrijke traditionele markten tijdens een taalcursus Arabisch in Rabat!

Taalcursussen Arabisch in Rabat, Marokko - PLUS Taalreizen

Taalcursussen Arabisch in Rabat

PLUS Taalreizen biedt diverse Arabische taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Arabisch (4 lesuren per dag) 
  • Intensieve taalcursus Arabisch (6 lesuren per dag)
  • Privélessen Arabisch (2, 4 of 6 lesuren per dag)

Taalschool Rabat, Marokko

De Arabische taalschool ligt in het centrum van Rabat. De school is goed bereikbaar, want het centraal station is op 400 meter afstand. Het moderne schoolgebouw waar je de Arabische lessen bijwoont, biedt de ideale omgeving om een taal te leren en te ontspannen. Het is een kleine taalschool, met drie klaslokalen waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de studenten.

Er is een receptie, leeshoek, koffie-en theefaciliteiten en een balkon met geweldig uitzicht op de Royal Palace. Naast de taalschool is een gezellig cafeetje waar je drinken en snacks kunt kopen. Let op: Er geldt een kledingvoorschrift op de school. Dit houdt in dat knieën en schouders bedekt moeten zijn. Tijdens de Ramadan is de taalschool geopend, maar eten is beperkt verkrijgbaar.

Op de taalschool kun je een taalcursus Modern Standaard Arabisch volgen. De taalcursus Modern standaard Arabisch bestaat uit lezen, spreken en schrijven. Met deze taal kun je in gehele Arabische wereld terecht.

Het is op aanvraag mogelijk om privélessen te volgen in het Marokkaans. Het Marokkaans is een gesproken taal, dus dan komt alleen spreek- en luistervaardigheid aan bod.

De medewerkers van de school spreken ook Engels en kunnen je zodoende van dienst zijn.

Accommodatie

De taalschool in Rabat biedt accommodatie bij een gastgezin aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Na afloop van de taalcursus ontvang je van de taalschool een certificaat.

Toelatingseisen

Toelating tot de Arabische taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Arabisch in Rabat en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 1 reviews

Totie
(5)
Het leukste aan mijn taalreis naar Rabat vond ik het leren van de taal en dat je zoveel te weten komt over de cultuur! Dompel je onder in de taal die je wilt leren en zoek dus niet mensen op uit je eigen of een ander taalgebied. Op school hing er een goede sfeer en de leraren waren ook erg goed. Het was fantastisch om studenten van over de hele ...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Arabisch in Rabat? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(5,0)
Gebaseerd op 1 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's