Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Chinees in Peking

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Peking
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Chinees
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Chinees leren in Peking, China - PLUS Taalreizen

Peking is de hoofdstad van China. Deze metropool is gelegen in het noordoosten van het land en is een van de vier historische steden van China. Peking wordt gezien als het belangrijkste centrum voor bestuur, onderwijs en cultuur. In en om de hoofdstad vind je vele overblijfselen van de rijke historie van het land. Deze worden onder andere tentoongesteld in de meer dan honderd musea. Wil je Chinees leren en je tegelijkertijd verdiepen in de Chinese cultuur? Dan is Peking de bestemming voor jou!

Taalcursussen Chinees in PekingTaalcursussen Chinees in Peking, China - PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen biedt diverse Chinese taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Chinees (4 lesuren per dag)
  • Intensieve taalcursus Chinees (6 lesuren per dag)
  • 40+ taalcursus Chinees (2 weken, 4 lesuren)
  • Privélessen Chinees (2, 4 of 6 lesuren per dag)

Tai Chi- en schildercursus:

  • Cursus Tai Chi (1 of 2 weken, 2 lesuren per dag)
  • Cursus Chinees schilderen (1 of 2 weken, 2 lesuren per dag)

Taalschool Peking, China

De taalschool heeft een ideale, zeer centrale locatie in Peking, in één van de beste buurten, tussen de Verboden Stad en de grootste winkelstraat van de stad (Wangfujing). Op tien minuten loopafstand vind je ontelbare restaurants, cafés en een kleurrijke avondmarkt. De taalschool is gevestigd in een rood gebouw bestaande uit een mix van Europese en Chinese bouwstijlen en beschikt over 12 klaslokalen. Het gebouw is onderdeel van de Verboden Stad en de tuinen van de Ancestral Tempel. De taalschool bevindt zich op het terrein van een schoolcampus en je kunt van veel faciliteiten gebruik maken.

Studenten hebben toegang tot een studentenlounge en een schoolcafetaria waar goedkope drankjes en maaltijden verkocht worden. Tegen betaling kun je ook gebruik maken van het internet. Op de taalschool is altijd een Engelstalige contactpersoon aanwezig waar je met vragen terecht kunt.

Je kunt in Peking ook deelnemen aan een cursus Tai Chi of een cursus Chinees schilderen. Deze cursussen zijn te combineren met een taalcursus.

Accommodatie

De taalschool in Peking biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Peking kun je kiezen tussen een appartement of schoolresidentie. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Na afloop van de taalcursus ontvang je van de taalschool een certificaat.

Toelatingseisen

Toelating tot de Chinese taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Chinees in Peking en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Chinees in Peking? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's