Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Engels in Cambridge

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Cambridge
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Engels leren in Cambridge, Engeland - PLUS Taalreizen

Gelegen aan de River Cam, ligt één van de twee grootste universiteitssteden van Engeland; Cambridge. Oftewel ‘brug over de Cam’. Vele leden van Koninklijke families hebben hier gestudeerd aan de wereldberoemde Cambridge University. De stad ligt ongeveer 80 kilometer ten noordoosten van Londen en met de trein ben je er in slechts één uur! Cambridge is één van de oudste studentensteden ter wereld en daarom de perfecte plek om Engels te leren.

Taalcursussen Engels in Cambridge, Engeland - PLUS TaalreizenTaalcursussen Engels in Cambridge

PLUS Taalreizen biedt diverse Engelse taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Engels (4 lesuren per dag)
  • Combicursus Engels (4 lesuren per dag + 4 x 2 themalessen)
  • Cambridge examencursus Engels (6, 7, 9, 10 of 13 weken, 28 lesuren per week)
  • IELTS examencursus Engels (6 weken, 28 lesuren per week)

Let op: Voor de examencursussen is bij aanvang een gemiddeld niveau van het Engels vereist.

Taalschool Cambridge, Engeland

Met haar 58-jarig bestaan is deze school de meest ervaren Engelse taalschool in Cambridge en dus de perfecte plaats om Engels te leren. De school ligt 200 meter van het treinstation en op 15 minuten loopafstand van het centrum. De Engelse taalcursussen worden gevolgd in een prachtig 19e eeuws schoolgebouw, dat over vele faciliteiten beschikt.

Er zijn 22 lokalen, een studieruimte met bibliotheek, computers met gratis internet, WiFi, een kantoor en een mooie tuin. Bovendien is er een kantine op school waar je warme en koude maaltijden kunt nuttigen. De taalschool organiseert minimaal 5 naschoolse activiteiten en excursies per week.

Accommodatie

De taalschool in Cambridge biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Cambridge kun je kiezen tussen een residentie, zomerresidentie, lodging house of gastgezin. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Afhankelijk van de cursus die je gevolgd hebt ontvang je van de taalschool een certificaat of een diploma.

Toelatingseisen

Toelating tot de Engelse taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Engels in Cambridge en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 2 reviews

Ramon
(5)
Het 24/7 Engels spreken hielp mij enorm, dit werkt extra goed omdat veel mensen ook alleen zijn met hetzelfde doel, hierdoor ga je snel wat ondernemen met elkaar, een internationale vriendengroep is dus snel gemaakt. De slaapplaats was ideaal, dicht bij school en veel medestudenten als buren, een tip is wel om extra goed te gaan slapen voordat j...
Toon meer
Thijs
(5)
Mijn taalreis was geweldig omdat ik veel van de Engelse taal heb geleerd. Ik was voor drie weken naar Cambridge gegaan, en heb hier zo veel geleerd. Daar ben ik erg blij mee. Naast de Engelse taal, heb ik ook de mogelijkheid gehad om van de Engelse cultuur te mogen genieten. Wat is dat toch een leuke ervaring. Naast al het leren heb ik veel inte...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Engels in Cambridge? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(5,0)
Gebaseerd op 2 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's