Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Engels in Londen

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Londen
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Engels leren in Londen, Engeland - PLUS Taalreizen

De kosmopolitische hoofdstad Londen is één van de klassieke locaties voor een taalcursus Engels in Engeland. Londen is de grootste stad van het Verenigd Koninkrijk, er is altijd wel iets te zien en te beleven! Bovendien heeft Londen één van de meest uitgebreide transportsystemen ter wereld, je reist dus gemakkelijk van A naar B. Ervaar nu zelf de unieke atmosfeer van deze bruisende Engelse stad; internationaal maar toch typisch Brits.

Taalcursussen Engels in Londen, Engeland - PLUS Taalreizen

Taalcursussen Engels in Londen

PLUS Taalreizen biedt diverse Engelse taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Engels in de ochtend (3 of 4 lesuren per dag)
  • Middagcursus Engels (5 lesuren per dag)
  • Intensieve taalcursus Engels (6 lesuren per dag)
  • IELTS examencursus Engels (4 weken, 4 lesuren per dag)
  • Zomer communicatiecursus (2 lesuren per dag)
  • Privélessen Engels (2 of 4 lesuren per dag)

Taalschool Londen, Engeland

Deze grote professionele taalschool is centraal gelegen in Londen's wereldberoemde West End, in het centrum van Londen. Het ligt op korte loopafstand van Marylebone High Street, Baker street en Oxford street. Hier vind je vele winkels, restaurants en pubs. De metrostations Bond Street en Baker Street liggen op 5 minuten loopafstand van de school. 

De taalschool beschikt over 24 comfortabele klaslokalen, een receptie en een studieruimte. In de ruime studentenlounge is plaats voor 70 studenten om bij te komen van de lessen en in de pauze te genieten van een lunch/ versnapering uit de kantine. Er zijn ook 40 computers met gratis internet en er is gratis WiFi aanwezig. De school heeft een uitstekende ligging en reputatie, ervaren docenten en een internationale mix van studenten.

Accommodatie

De taalschool in Londen biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- aanvang en twee dagen na afloop van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Londen kun je kiezen tussen een appartement, residentie of gastgezin. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Na afloop van de taalcursus ontvang je van de taalschool een certificaat.

Toelatingseisen

Toelating tot de Engelse taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Engels in Londen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 4

Gebaseerd op 1 reviews

D.
(4)
Het leukste was voor mij het ontmoeten van leeftijdsgenoten uit allerlei verschillende landen met verschillende culturen. . Ik raad aan om je in de groep te mengen en zo veel mogelijk Engels te praten, ook als er taalgenoten van je bij zijn. Verder is Buckingham Palace niet zo de moeite waard, maar als je naar Oxford Street gaat, moet je naar Se...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Engels in Londen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(4,0)
Gebaseerd op 1 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's