Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Engels in Los Angeles

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Los Angeles
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Engels leren in Los Angeles, Amerika - PLUS Taalreizen

Los Angeles is de grootste stad van Californië en de op één na grootste stad van Amerika. De stad ligt dichtbij stranden, berggebieden, woestijnen en wereldberoemde themaparken zoals Universal Studios, Disneyland en Legoland. In en rondom Los Angeles is altijd wel wat te beleven! LA staat vooral bekend om strand, zon, films en beroemdheden, maar de stad biedt reizigers ook musea van wereldklasse, theaters, muziek en vele sport- en culturele evenementen. Dit maakt Los Angeles de ideale plek om een taalcursus Engels te volgen!

Taalcursussen Engels in Los AngelesTaalcursussen Engels in Los Angeles, Amerika - PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen biedt diverse Engelse taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Engels (4 lesuren per dag)
  • Intensieve taalcursus Engels (6 lesuren per dag)
  • Super intensieve taalcursus Engels (8 lesuren per dag)
  • TOEFL examencursus Engels (12 weken, 4 lesuren per dag)
  • 40+ taalcursus Engels (2 weken, 4 lesuren)
  • Jongerenreis onder de 18 jaar op aanvraag mogelijk

Het is ook mogelijk een taalreis te boeken naar onze taalschool in LA Orange County. Deze school ligt in Costa Mesa, ongeveer 45 minuten vanaf Los Angeles.

Taalschool Los Angeles, Amerika

De taalschool is gelegen in Torrance, één van de veiligste wijken van Los Angeles. Het onlangs gerenoveerde schoolgebouw is gevestigd op de tweede etage van winkelcentrum ‘Village del Amo’. De taalschool ligt op loopafstand van Hermosa Beach en Redondo Beach.

De taalschool heeft 11 klaslokalen, 9 lokalen voor groepslessen en 2 voor privélessen. Ook is er een computerlokaal en WiFi in het hele schoolgebouw. Daarnaast is er een studieruimte, bibliotheek en buitenterras.

Accommodatie

De taalschool in Los Angeles biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Los Angeles kun je kiezen tussen een appartement of gastgezin. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Afhankelijk van de cursus die je gevolgd hebt ontvang je van de taalschool een certificaat of een diploma.

Toelatingseisen

Toelating tot de Engelse taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Engels in Los Angeles en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 2 reviews

Lotte
(5)
Via Plus Taalreizen heb ik een reis van 6 weken naar Los Angeles geboekt en ik heb het echt onwijs goed naar mijn zin gehad! Alles was prima geregeld en de medewerkers van de school en mijn medeleerlingen waren echt onwijs aardig. Ook het gastgezin waar ik verbleef beviel prima. Kortom: ik kan het iedereen aanbevelen!
Maxine
(5)
Aan het begin van deze maand ben ik 3 weken naar Costa Mesa, California geweest. Ik heb echt een supertijd gehad! Het was wel een hele andere ervaring dan bijvoorbeeld in Sevilla, Spanje. Orange County is bijna niet te doen zonder auto. Gelukkig had ik al vrij snel een busbook en een map van de regio, waarmee ik de omgeving toch iets efficienter...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Engels in Los Angeles? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(5,0)
Gebaseerd op 2 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's