Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Engels op Malta - St Julian’s

PLUS Taalreizen
Samenvatting
St. Julian's
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Engels leren op Malta in St Julian's - PLUS Taalreizen

St. Julians is een dorpje aan de oostkust van Malta, gelegen op een paar kilometer ten noorden van Malta’s hoofdstad Valetta. Onder invloed van de Britten is St. Julians van een klein vissersdorpje getransformeerd tot een belangrijke kustplaats. Het wordt gekarakteriseerd door mooie huisjes en kleurrijke vissersboten. Ook vind je er vele restaurants, barretjes en winkels. Volg nu een taalcursus Engels in de ontspannen omgeving van St. Julians, want nergens kun je Engels leren in zo’n heerlijk Mediterraans klimaat!

Taalcursussen Engels

Taalcursus Engels op MaltaPLUS Taalreizen biedt diverse Engelse taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Engels (4 lesuren per dag)
  • Intensieve taalcursus Engels (6 lesuren per dag)
  • Zakelijk Engels (4 lesuren standaard + 2 lesuren zakelijk)
  • Taalcursus voor Cambridge examen (12 weken, 4 lesuren)
  • Combicursus Engels (4 groeps- en 2 privélesuren per dag)
  • Privélessen Engels (2, 4 of 6 lesuren per dag)
  • Jongerenreis onder de 18 jaar mogelijk


Taalschool St. Julian's op Malta

De taalschool op Malta heeft een zeer goede reputatie en is ideaal voor een leerzame en zonnige taalreis het hele jaar door. De taalschool bevindt zich in St. Julians, de ideale uitvalsbasis voor uitgaan, winkelen en het strand.

Het schitterende historische schoolcomplex bestaat uit een grote campus met zwembad. Op de campus van de taalschool vind je ook een eetcafé, overdekte zitjes in de tuinen, een 24-uurs receptie, een levensgroot schaakspel en een beachvolleybalveld. Er is (gratis) WiFi op de school. In de galerijen van de taalschool, rond het zwembad, bevinden zich de leslokalen waar de taalcursus Engels wordt gegeven. Deze zijn allemaal voorzien van airco.

Accommodatie

Plus Taalreizen in St. Julians biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In St. Julians kun je kiezen uit de volgende accommodaties:

  • Appartement
  • Gastgezin
  • Studio

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Afhankelijk van de cursus die je gevolgd hebt ontvang je van de taalschool een certificaat of een diploma.

Toelatingseisen

Toelating tot de Engelse taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Engels op Malta - St Julian’s en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 4,9

Gebaseerd op 9 reviews

Sterre
(5)
Het leukste van mijn taalreis vond ik dat je veel andere mensen van verschillende nationaliteiten leert kennen. Ik raad anderen aan om een langere periode te gaan en veel excursies doordeweeks te doen. In het hoogseizoen is het namelijk in de weekenden erg druk. Tijdens het maken van de boeking werd alles goed geregeld.
Nathalie
(5)
De combinatie van een taal leren, nieuwe mensen leren kennen en vakantie vieren vond ik heel erg tof. Door een taalreis als deze te doen, word je gedwongen om Engels te praten, waardoor je taal automatisch verbeterd wordt. Vooraf had ik verwacht dat het spreken met anderen een ondersteuning zou zijn van de lessen, maar het juist andersom: in de ...
Toon meer
Nathalie van Lombeek
(5)
Als je twijfelt om alleen op taalreis te gaan moet je het zeker gewoon doen. Ik dacht dat ik de eerste paar dagen nog niet veel mensen ging kennen maar ik leerde zelfs al iemand kennen nog voor ik op taalreis ging door de facebookpagina van PLUS Taalreizen. We hebben dan samen het vliegtuig genomen en eenmaal aangekomen leer je je appartementgen...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Engels op Malta - St Julian’s? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(4,9)
Gebaseerd op 9 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's