Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Frans in Nice

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Nice
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Frans
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Frans leren in Nice, Frankrijk - PLUS Taalreizen

Nice is een stad in het zuiden van Frankrijk, gelegen aan de Middellandse Zee, tussen Marseille en Genua. Nice is een populaire stad en de toeristische trekpleister van de Franse Côte d’Azur. De stad staat bekend om haar boulevards met vele palmbomen, geurige bloemenmarkten en prachtige kunst en cultuur. Ontdek zelf deze charmante stad met Franse flair tijdens een taalcursus Frans!

Taalcursussen Frans in Nice, Frankrijk - PLUS Taalreizen

Taalcursussen Frans in Nice

PLUS Taalreizen biedt diverse Franse taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Frans (4 lesuren per dag)
  • Intensieve taalcursus Frans (6 lesuren per dag)
  • DELF examencursus Frans (12 weken, 4 lesuren per dag)
  • 40+ taalcursus Frans (2 weken, 4 lesuren per dag)
  • Privélessen Frans (2, 4 of 6 lesuren per dag)
  • Jongerenreis onder de 18 jaar

Taalschool Nice, Frankrijk

De taalschool is gelegen in het centrum van Nice, op 10 minuten loopafstand van het strand en vlakbij Avenue Jean Médecin, de belangrijkste winkelstraat van Nice. De taalschool is gevestigd in een oud, typisch Frans gebouw uit de belle époque en is voorzien van 7 lichte klaslokalen en een studentenlounge met Franse boeken. Voor € 10 kun je tijdens je verblijf ongelimiteerd gebruik maken van computers met internet. Ook is er in het hele gebouw gratis WiFi aanwezig.

In de zomer kan het zijn dat je ook lessen volgt in een ander schoolgebouw, op 10 minuten loopafstand van het hoofdgebouw.

Accommodatie

De taalschool in Nice biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Nice kun je kiezen tussen een appartement, gastgezin of hotel. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Na afloop van de taalcursus ontvang je van de taalschool een certificaat.

Toelatingseisen

Toelating tot de Franse taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Frans in Nice en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 2 reviews

Yvonne
(5)
Het leukste van mijn taalreis naar Nice zijn de mensen die ik heb leren kennen, het leren van de taal en het direct in de praktijk kunnen brengen van wat ik heb geleerd. Mijn tip is dat als je in een volwassenen groep wilt van studenten van 30+, ik dit gelijk expliciet zou aangeven wanneer en of dit mogelijk is. Een leuke bezienswaardigheid is h...
Toon meer
Isère
(5)
Het leukste wat ik geleerd heb zijn de emoties in het Frans en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Zelf zat ik een gedeeld appartement, en daar ben ik erg blij mee geweest. Want je leert daar allemaal nieuwe mensen kennen en daar kun je weer allemaal leuke dingen mee doen. Wanneer je een lange tijd de cursus gaat volgen zou ik vooral de mooie pl...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Frans in Nice? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(5,0)
Gebaseerd op 2 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's