Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Frans in Parijs

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Parijs
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Frans
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Frans leren in Parijs, Frankrijk - PLUS Taalreizen

Parijs is de hoofdstad en het bruisende middelpunt van Frankrijk. De zogeheten ‘lichtstad’ is één van de mooiste steden ter wereld. Parijs is een belangrijk cultureel centrum en ligt op een kruispunt van verschillende handelsroutes. De Franse hoofdstad staat bekend als een multiculturele stad waar onderwijs, kunst en recreatie een zeer centrale plaats innemen. Bovendien vind je er een aantal van de meest gefotografeerde attracties van Europa. Ontdek deze romantische stad tijdens een taalcursus Frans!

Taalcursussen Frans in Parijs, Frankrijk - PLUS Taalreizen

Taalcursussen Frans in Parijs

PLUS Taalreizen biedt diverse Franse taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Frans (4 lesuren per dag)
  • Intensieve taalcursus Frans (6 lesuren per dag)
  • DELF examencursus Frans (12 weken, 4 lesuren per dag)
  • Privélessen Frans (2, 4 of 6 lesuren per dag)
  • Jongerenreis onder de 18 jaar

Taalschool Parijs, Frankrijk

Deze kleine taalschool ligt in het negende arrondissement, midden in het centrum van Parijs. De taalschool is gevestigd op de eerste verdieping van een traditioneel Frans gebouw en ligt op een steenworp afstand van de Boulevard Haussman. Je vindt hier verschillende winkels, restaurants, cafés en boetiekjes.

De taalschool beschikt over 8 lichte klaslokalen en een studentenruimte met een aantal boeken en computers met gratis internet. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van gratis WiFi. Omdat het een kleine school is, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Bovendien maken de behulpzame medewerkers je graag wegwijs in de prachtige Franse hoofdstad.

Accommodatie

De taalschool in Parijs biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Parijs kun je kiezen tussen een appartement, gastgezin of hotel. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Na afloop van de taalcursus ontvang je van de taalschool een certificaat.

Toelatingseisen

Toelating tot de Franse taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Frans in Parijs en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 4

Gebaseerd op 1 reviews

Marlies
(4)
Vorige week zondag ben ik teruggekomen van twee maanden taalcursus in Parijs. Twee fantastische maanden waarin ik zeker mijn Frans heb verbeterd, maar vooral ook ontzettend heb genoten van de prachtige stad en het ontmoeten van geweldige mensen uit alle hoeken van de wereld. Parijs is een enorme stad, maar door de indeling in ‘quartiers’ voel...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Frans in Parijs? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(4,0)
Gebaseerd op 1 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's