Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalcursussen Italiaans in Rome

PLUS Taalreizen
Samenvatting
Rome
1 week tot 1 jaar
   
Taalreizen
Italiaans
Voltijd/Deeltijd
Elke maandag

Over deze opleiding

Italiaans leren in Rome, Italië - PLUS Taalreizen

Rome ligt in het midden van Italië en is de hoofdstad van het land. De stad is oorspronkelijk gebouwd op zeven heuvels, maar strekt zich inmiddels uit tot aan zee. Rome heeft zich in de geschiedenis ontwikkeld als één van de belangrijkste steden van de Westerse cultuur, wat terug te zien is in de vele historische monumenten die over het oude centrum verspreid zijn. Rome is één groot openluchtmuseum en er is altijd wel iets te beleven. Leer meer over deze fascinerende stad tijdens een taalcursus Italiaans in Rome!

Taalcursussen Italiaans in RomeTaalcursussen Italiaans in Rome. Italië - PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen biedt diverse Italiaanse taalcursussen aan:

  • Standaard taalcursus Italiaans (3 of 4 lesuren per dag)
  • Intensieve taalcursus Italiaans (6 lesuren per dag)
  • Zakelijk Italiaans (2 weken, 3 lesuren per dag)*
  • CILS Examencursus Italiaans (6 weken, 6 lesuren per dag)*
  • Ontdek Rome (2 weken, 3 lesuren per dag)*
  • Italiaanse kookcursus (2 x 3 uur Italiaanse kooklessen incl. diner)
  • Privélessen Italiaans (3 of 4 lesuren per dag)
  • Werken in het buitenland (incl. taalcursus)

* Deze cursus is niet geschikt voor absolute beginners.

Taalschool Rome, Italië

Midden in het centrum, vlakbij het centraal station (Stazione Termini) vind je deze Italiaanse taalschool. De school, opgericht in 1974, was één van de eerste Italiaanse taalscholen in Italië en heeft een uitstekende reputatie.

Het schoolgebouw biedt vele extra’s, zoals een zonnig dakterras, een tuin en een cafetaria waar je lekker cappuccino kunt drinken of voor weinig geld een warme maaltijd kunt bestellen. Ook zijn er twee recreatieruimtes waar studenten samen televisie kunnen kijken en gebruik kunnen maken van een podium en piano. Op de taalschool is tevens gratis internet en WiFi beschikbaar en kun je gebruik maken van modern zelfstudiemateriaal. Verder staan de medewerkers van de taalschool altijd klaar om je vragen te beantwoorden!

Accommodatie

De taalschool in Rome biedt diverse accommodaties aan. De accommodatie is beschikbaar van zondag t/m zaterdag (een dag voor- en na aanvang van de taalcursus). Wil je een extra nacht bijboeken, dan is dit altijd op aanvraag. In Rome kun je kiezen tussen een appartement of gastgezin. Wil je meer weten?

Diploma

Diploma's en Certificaten PLUS Taalreizen

Afhankelijk van de cursus die je gevolgd hebt ontvang je van de taalschool een certificaat of een diploma.

Toelatingseisen

Toelating tot de Italiaanse taalcursussen van PLUS Taalreizen

Voorafgaand aan de taalcursus wordt er een online niveautest afgenomen. Op basis van de resultaten van deze test word je vervolgens ingedeeld bij andere studenten met ongeveer hetzelfde niveau.

Kosten

Kosten taalreizen van PLUS Taalreizen

Wil je precies weten hoeveel jouw taalreis van PLUS Taalreizen kost?

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...


Lees meer over PLUS Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalcursussen Italiaans in Rome en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen

Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 4

Gebaseerd op 2 reviews

Lilian
(4)
Het leukste wat ik heb geleerd tijdens mijn taalreis is uiteraard de taal. Ik begon op A.2.1 niveau Italiaans terwijl dit eigenlijk al boven mijn niveau was. Toch werd ik in deze klas geplaatst omdat ik zo het meeste kon leren. Nu, 5 weken later zit ik bijna op B1 niveau. Ik heb dus enorm veel geleerd in die 5 weken. Ik raad anderen aan om zeker...
Toon meer
Roos
(4)
Voor iedereen die verliefd is op Italië en het ook leuk vindt om nou eens te verstaan wat die Italianen zeggen. Hier de gouden tip!! Ik heb de afgelopen 5 weken in Calabrië gezeten en ik ben hier in deze school geadopteerd!! Het is een warm welkom op de school met een intiem familiegevoel. Je leert hier hoe het er in een Italiaanse familie aan t...
Toon meer
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalcursussen Italiaans in Rome? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(4,0)
Gebaseerd op 2 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's