Taalreizen

Tussenjaar in het buitenland

PLUS Taalreizen, In Rabat (+16 locations)
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tussenjaar in het buitenland - Plus TaalreizenEen tussenjaar in het buitenland verbreedt je horizon. Werken, stage of een taal leren: Plus Taalreizen biedt heel wat mogelijkheden!

Wat zijn de mogelijkheden bij Plus Taalreizen?

Iedereen heeft andere wensen. Daarom bepaal je zelf hoe je avontuur eruit komt te zien. Wil je graag Spaans leren? Misschien ga je dan wel eerst 3 maanden naar Madrid en reis je later door naar een taalschool in Cuba. Of wil je na die 3 maanden taalles liever een poosje gaan werken in Argentinië? De keuze is aan jou. Populaire taalcursussen zijn bijvoorbeeld Engels, Spaans, Duits en Frans. Daarnaast kun je zelfs naar Peking of Marokko reizen waar je je verdiept in het Chinees of Arabisch. Een tussenjaar is natuurlijk ook ideaal om stage te lopen of om vrijwilligerswerk te doen.

Hoe zit het met de accommodatie?

Je bent een paar maanden ver van huis. Dus waar moet je in die periode slapen? Plus Taalreizen werkt met gastgezinnen zodat je echt ervaart hoe de lokale bevolking leeft. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een gedeeld appartement. In dat geval woon je samen met andere internationale studenten of vrijwilligers.

Diploma

Sluit je taalcursus af met een diploma

Bij de taalcursussen verbeter je in korte tijd je taalvaardigheid. Maar stel dat je in de toekomst aan de universiteit in Oxford of aan Harvard wilt studeren. Je moet dan wel aantonen dat je taalvaardigheid van een goed niveau is. Daarom kun je altijd toewerken naar een internationaal erkend diploma.

Toelatingseisen

Is een tussenjaar iets voor jou?

Na de middelbare school kun je meteen gaan studeren of werken. Maar er zijn steeds meer jongeren die ervoor kiezen om een paar maanden of zelfs een heel jaar naar het buitenland te gaan. Dit is namelijk het perfecte moment om een taal te leren en wat internationale ervaring op te doen. Krijg jij al zin om te gaan? Zet dan vandaag de eerste stap en vraag meer informatie aan!

Kosten

Je kunt periode in het buitenland zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. De prijs is onder andere afhankelijk van de locatie en het aantal weken of maanden dat je er verblijft.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Tussenjaar in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
PLUS Taalreizen
Hooghiemstraplein 65
3514 AX Utrecht

PLUS Taalreizen

PLUS Taalreizen is één van de meest ervaren taalreisorganisaties in Nederland. Zij organiseren al 20 jaar taalreizen naar het buitenland. Iedereen die een taal wil leren kan met PLUS Taalreizen op taalreis. Op elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor...

Lees meer over PLUS Taalreizen