WO Master

Communicatie- en Informatiewetenschappen (brede master)

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De master Communicatie- en Informatiewetenschappen bestaat uit twee masterspecialisaties: Communicatie en Beïnvloeding, en de Engelstalige specialisatie International Business Communication.

Wat is de overeenkomst tussen de Allerhande en het jaarverslag van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten? Beide publicaties vertellen een verhaal. Weliswaar een heel eigen en uiteenlopend verhaal, maar beide zijn een vorm van communicatie. Een gratis servicemagazine voor de klanten of een verantwoording van het beleid voor ambtenaren geven ieder op hun eigen manier informatie. Hoe je communiceert en wie je informeert is voer voor communicatie- en informatiewetenschappers.

Ben je met name geïnteresseerd in zakelijke communicatie en de communicatieve struikelblokken in internationale handelscontacten, dan is de Engelstalige specialisatie International Business Communication een goede keuze. Als je interesse ligt bij communicatie van bedrijven met het eigen personeel of met klanten, dan past Communicatie en Beïnvloeding beter bij je: hierin leer je hoe bedrijven en instellingen via communicatie de opinie en het gedrag van mensen kunnen bespelen en beinvloeden.

Diploma

MA

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Communicatie- en Informatiewetenschappen (brede master) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen