WO Bachelor

European Law School

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Tijdens deze opleiding volg je naast de hoofdvakken van Nederlands recht specifieke vakken over het internationale en Europese recht.

Tijdens deze opleiding volg je naast de hoofdvakken van Nederlands recht specifieke vakken over het internationale en Europese recht. Je doet ruime kennis op van het recht van de Europese Unie en van andere Europese staten.
Internationalisering leidt tot veranderingen in de juridische praktijk. Een jurist in Nederland moet daarom goed op de hoogte zijn van het internationale en het Europese recht. Het eerste bachelorjaar van European Law School is hetzelfde als het eerste studiejaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Ook tijdens het tweede en derde bachelorjaar volg je voor een deel dezelfde vakken als de studenten Rechtsgeleerdheid. Wie besluit om zijn rechtenstudie in Nijmegen te volgen, kiest voor een faculteit waar je een gedegen theoretische opleiding combineert met een praktijkgerichte aanpak. Je leert juridische vaardigheden die later goed van pas komen, je speelt de rol van advocaat en rechter in de oefenrechtbank en je doet je werkervaring op tijdens een stage. Door deze studieopzet ben je beter voorbereid op de arbeidsmarkt en vergroot je de kans op het vinden van een geschikte baan.

Diploma

LLB

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in European Law School en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen