WO Master

Geestelijke verzorging

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In gesprek gaan over leven en dood, over liefde en lijden, over passie en zin. Als geestelijk verzorger begeleid je mensen met allerlei levensbeschouwelijke vragen.

Als geestelijk verzorger begeleid je mensen bij levensbeschouwelijke vraagstukken. Je gaat het gesprek aan over leven en dood, over liefde en lijden, over passie en zin. Daarnaast ondersteun je betrokkenen zoals familieleden en breng je ethische adviezen uit aan organisaties. De master Geestelijke verzorging aan de Radboud Universiteit biedt een wetenschappelijk afstudeerprofiel waarin basiskwalificaties worden ontwikkeld voor professionele functies op het terrein van religie en zorg. Daartoe behoren in het bijzonder startkwalificaties voor het beroep van geestelijk verzorger. De opleiding tot geestelijk verzorger is geaccrediteerd door de grootste beroepsvereniging van geestelijk verzorgers, de VGVZ en het kwaliteitsregister van de beroepsgroep, de SKGV. De opleiding heeft een beroepsvoorbereidend karakter en kent een beroepsstage in een gezondheidsinstelling. De opleiding kan in voltijd en in deeltijd gevolgd worden.

Diploma

MA

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Geestelijke verzorging en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen