WO Master

Kunst- en Cultuurwetenschappen

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De master Kunst- en Cultuurwetenschappen bestaat uit de volgende specialisaties: Kunstbeleid en Kunstbedrijf, Kunstgeschiedenis, Tourism and Culture of Creative Industries.

Wat wil Mondriaan ons vertellen met zijn schilderij Victory Boogie Woogie of Vermeer met zijn Meisje met de parel? Wie betaalt er eigenlijk voor kunst en cultuur? Welke rolmodellen geeft Hollywood ons mee? Wat is de verhouding tussen cultuur en commercie? Als je graag nadenkt over dergelijke vragen, zit je bij deze master goed. In Nijmegen kun je kiezen uit drie programma's. Met als groot voordeel dat je in je vrije ruimte ook vakken van de andere richtingen kunt kiezen.

Als je je het liefst in beeldende kunst, archeologie en architectuur wil verdiepen, is het programma Kunstgeschiedenis voor jou de beste keuze. Bij het programma Kunstbeleid en Kunstbedrijf houd je je niet alleen met de kunstwerken zelf bezig, maar verdiep je je in de maatschappelijke rol van kunst en cultuur. Heb je interesse in de creatieve industrie en de relatie tussen de culturele en economische sector? Dan kun je je hart ophalen bij het programma van Creative Industries. Wil je alles weten over cultureel toerisme en worden opgeleid tot expert op dit gebied? Dan past de specialisatie Tourism and Culture het beste bij jou.

Diploma

MA

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kunst- en Cultuurwetenschappen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen