WO Master

Onderwijswetenschappen

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In de master Onderwijswetenschappen bestudeer je onderwijs op drie verschillende niveaus: op het niveau van de leerling, de leeromgeving en de maatschappij.

Tijdens de master Onderwijswetenschappen verdiep je je in de leerprocessen van leerlingen op verschillende momenten in de ontwikkeling. Ook bekijk je welke processen zich afspelen in de hersenen en in de klassituatie. Op het niveau van de leeromgeving wordt gekeken naar alle objecten rondom de leerling en relaties tussen die objecten, tegen de achtergrond van technologische en inhoudelijke onderwijsvernieuwingen en –ontwikkelingen. Daarnaast bestudeer je de wederkerige relatie tussen onderwijs en de samenleving. Als afgestudeerd onderwijswetenschapper kun je direct als professional in de praktijk aan de slag. Je kunt onder meer gaan werken als onderwijsadviseur, opleidingscoördinator, lerarenopleider, toetsdeskundige, onderwijsontwikkelaar of als beleidsmedewerker bij een (lokale) overheidsorganisatie.

Diploma

MSc

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Onderwijswetenschappen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen