WO Master

Philosophy (research master)

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De tweejarige Engelstalige onderzoeksmaster wijsbegeerte is bedoeld voor talentvolle en gemotiveerde studenten. De opleiding heeft een internationaal karakter en is van hoog academisch niveau.

De tweejarige Engelstalige onderzoeksmaster wijsbegeerte is bedoeld voor talentvolle en gemotiveerde studenten. De opleiding heeft een internationaal karakter en is van hoog academisch niveau. Door het relatief kleine aantal studenten is de begeleiding optimaal. Als student heb je de keuze uit zeven specialisaties die zijn gekoppeld aan het onderzoek dat binnen de Faculteit der Filosofie wordt verricht. In het eerste studiejaar kies je twee masterseminars uit een aanbod van acht. Daarnaast volg je een cursus over de methodologie van het filosofisch onderzoek en de vaardigheidstraining Oral presentation and academic writing. In de loop van de opleiding neem je actief deel aan vier researchseminars. Tijdens deze seminars worden wetenschappelijke producten van studenten, stafleden en gastonderzoekers besproken. Verder schrijf je een researchpaper en een scriptie. Het is de bedoeling dat je scriptie de kwaliteit en vorm heeft van een publicabel artikel. De masteropleiding wijsbegeerte bereidt je voor op een loopbaan als onderzoeker of op een onderzoeksgerichte functie in de publieke of private sector.

Diploma

MA

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Philosophy (research master) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...

Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen