Recht & Management

Radboud Universiteit Nijmegen
Samenvatting
Nijmegen
36 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Deze opleiding biedt je de kans om in vijf jaar de bachelor- en masteropleiding Nederlands recht en de masteropleiding bedrijfskunde te behalen.

Bij de dubbelstudie Recht & Management in Nijmegen kun je de master Rechtsgeleerdheid en de master Bedrijfskunde in vijf jaar behalen. Met slechts een jaar extra studietijd haal je de masterdiploma's van beide opleidingen. Je wordt master (meester) in de rechten en master in de bedrijfskunde.

Je gaat Recht & Management studeren als je geïnteresseerd bent in recht en bedrijfskunde, en deze beide vakgebieden wilt combineren. Bedrijven hebben steeds meer interesse in werknemers die thuis zijn op het gebied van recht en management. Mensen die juridische kanttekeningen bij het betoog van een bedrijfskundige kunnen plaatsen, maar ook de bedrijfskundige gevolgen van een juridisch standpunt kunnen overzien. Lees meer.

Tijdens de eerste vier jaar van je studie volg je naast de opleiding rechtsgeleerdheid een schakelprogramma van twaalf vakken uit de bacheloropleiding bedrijfskunde. Daarmee kun je in het vijfde jaar worden toegelaten tot een van de masters bedrijfskunde.

Diploma

LLB

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Radboud Universiteit Nijmegen

Hoge waardering

De Radboud Universiteit Nijmegen (RU) bevindt zich op het landgoed Heyendael. De universiteit telt samen met het Universitair Medisch Centrum St. Radboud tienduizend medewerkers en ruim 19.000 studenten. Als je gaat studeren aan de Radboud Universiteit, zul je merken dat...


Lees meer over Radboud Universiteit Nijmegen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Recht & Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Radboud Universiteit Nijmegen

Radboud Universiteit Nijmegen

Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen

 Bekijk telefoonnummer
www.ru.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Recht & Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's