Managementassistent/directiesecretaresse

Regio College, In Zaandam
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Succesvolle managers en directeurs kunnen hun werk niet doen zonder de hulp van een professionele secretaresse. Ben jij een echt organisatietalent en heb jij het in je om hét visitekaartje van het bedrijf te worden? Kies dan voor de opleiding Management/directiesecretaresse van het Regio College.

Hoe ziet de opleiding van het Regio College eruit?

management directiesecretaresse

Als directiesecretaresse of managementassistent is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je aan de telefoon met een zakelijke klant uit Spanje en het volgende moment zit je geconcentreerd te notuleren bij een belangrijke vergadering. Bij de opleiding Managementassistent/directiesecretaresse van het Regio College leer je alle ins en outs van het vak. Je vergroot je talenkennis met vakken als Nederlands, Engels en Spaans. Je doet ervaring op in het organiseren van reizen en accommodaties, leert hoe je moet notuleren, en na afloop van je opleiding Management Secretaresse hebben Microsoft Office en Outlook voor jou geen geheimen meer.

Diploma

Managementassistent/directiesecretaresse diploma

In principe rond je de opleiding Managementassistent/directiesecretaresse van het Regio College af in 3 jaar tijd. Maar het is mogelijk om deze opleiding versneld te doen. In dat geval ben je na 2 jaar klaar om aan het werk te gaan. Het versnelde traject is speciaal voor een selecte groep studenten. Aan het einde van de tweede lesperiode in het eerste leerjaar, wordt er gekeken of je hier de juiste capaciteiten voor hebt.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na de opleiding Managementassistent/directiesecretaresse?

Een managementassistent of een directiesecretaresse is een echte spil in het bedrijf. Of je nu komt te werken in een kleinschalig bedrijf of dat je terecht komt bij een grote multinational: jouw talenten worden overal gewaardeerd. Als managementassistent verzorg je de zakelijke correspondentie, beheer je de agenda en bereid je presentaties en vergaderingen voor. Je weet overal bij te springen waar je nodig bent, en dat doe je met verve. Wil jij je na de opleiding Managementassistent/directiesecretaresse nog verder ontwikkelen? Met een niveau 4 diploma van het Regio College kun je er ook voor kiezen om door te stromen naar het hbo. De opleidingen Personeel en Arbeid, Officemanager en Hotelmanagement sluiten bijvoorbeeld mooi aan.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

De opleiding Managementassistent/directiesecretaresse is een BOL-opleiding op niveau 4. Om deze drukke en veelzijdige baan aan te kunnen, moet je dus wel wat in je mars hebben. Je wordt toegelaten op het Regio College als je een vmbo-diploma kl, gl of tl hebt. Heb je een diploma Secretarieel Medewerker of Telefonist/receptionist op niveau 2? Ook dan ben je welkom bij de opleiding tot managementassistent of directiesecretaresse.

Kosten

  • Vanaf 18 jaar betaal je lesgeld. Dit is wettelijk verplicht.
  • De kosten voor opleidingsgebonden leermiddelen bedragen ± € 360.
  • Vrijwillige bijdrage ± € 25.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Managementassistent/directiesecretaresse en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regio College
Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....

Lees meer over Regio College