Manager retail

Regio College, In Zaandam
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Augustus of januari zie de details
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL/BBL
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Augustus of januari zie de details
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Schuilt er een leidinggevende in jou én ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan heb jij het misschien wel in je om manager retail te worden. Als manager maak je plannen, denk je mee over het beleid en zorg je ervoor dat het klanten aan niets ontbreekt. De opleiding manager retail van het Regio College bereidt je voor op deze veelzijdige baan!

Wat leer je bij de manager retail opleiding?

manager detailhandel

Als manager in de handel heb je heel wat verantwoordelijkheden. De winkelformule moet aanslaan, je neemt beslissingen over het personeel en niet onbelangrijk: je moet winst maken. Met de opleiding Manager Retail van het Regio College kun je deze verantwoordelijke baan gemakkelijk aan.Tijdens je opleiding leer je onder andere:

  • Hoe je voorraden beheert.
  • Het bedenken van een organisatiebeleid.
  • Je ontwikkelt jouw leidinggevende capaciteiten.
  • dat je een belangrijk aanspreekpunt voor je personeel bent.

Jij bent immers het belangrijke aanspreekpunt voor je personeel. Om al je verschillende talenten verder te ontwikkelen, heb je natuurlijk wel genoeg praktijkervaring nodig. Daarom loop je elke week een paar dagen stage. Je kijkt mee met ervaren managers en zij leren je meteen de fijne kneepjes van het vak. Door de perfecte combinatie van theorie en praktijk ben je na afloop van je Manager retail opleiding helemaal klaar om een winkel te leiden.

Aankomende startdata

1 course available

Augustus of januari

  • Default Event Type
  • Zaandam

Diploma

Diploma

De mbo-opleiding Manager Retail is bedoeld als vervolgstudie. In één jaar tijd leer je alles wat je moet weten om succesvol te worden als Manager retail. Wil jij je diploma in deze richting halen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!

Toekomstperspectief

Wat kun je worden met de manager retail opleiding?

De manager retail opleiding van het Regio College stoomt je klaar voor een carrière in de detailhandel. En die branche is vrij breed. Misschien kom je te werken in een supermarkt, een kledingwinkel of laat je jouw talenten tot bloei komen in een warenhuis. Als manager in de handel geef je leiding aan een team, weet je klanten tevreden te houden en ben je verantwoordelijk voor de omzet. Dankzij jou loopt alles in de winkel op rolletjes. Maar je kunt de opleiding manager retail ook gebruiken als opstap naar het hbo. De hbo opleidingen Commerciële Economie en Management, Economie en Recht sluiten precies aan bij de kennis die jij bij het Regio College hebt opgedaan.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

De opleiding Manager Retail van het Regio College is een BOL/BBL-opleiding op niveau 4. Maar om te worden toegelaten, moet je wel de juiste vooropleiding hebben. Je kunt bijvoorbeeld instromen met een diploma Verkoopspecialist Detailhandel, maar ook met een diploma Eerste Verkoper heb je voldoende kennis om door te leren voor manager in de detail handel. Beide vooropleidingen zijn mbo-studies op niveau 3.

Kosten

  • Vanaf 18 jaar betaal je lesgeld (BOL) of cursusgeld (BBL). Dit is wettelijk verplicht.
  • De kosten voor opleidingsgebonden leermiddelen bedragen ± € 400.
  • Vrijwillige bijdrage ± € 25.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Manager retail en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regio College
Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....

Lees meer over Regio College