Operator C

Regio College, In Zaandam
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

operator cOm winst te maken, moeten de productieprocessen in een fabriek vlekkeloos werken. Een storing in het systeem legt al snel het hele proces stil, en dat kost een hoop geld. Weet jij hier met jouw technische inzicht wel een oplossing voor te vinden? Dan is de opleiding Operator C van het Regio College op je lijf geschreven!

Wat leer je tijdens de operator opleiding?

De baan van operator C zit vol met verantwoordelijkheden. Het is jouw taak om te zorgen dat productieprocessen goed en vooral veilig verlopen. Je controleert ingewikkelde processen en daarbij maak je gebruik van de modernste apparatuur. En als operator C houd je natuurlijk altijd rekening met de regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu. Hoe je dit vak goed en zelfstandig uitvoert, leer je bij de C operators opleiding van het Regio College. Je ontdekt alle geheimen van proces- en productietechniek zodat je bij storingen het systeem direct kunt bijstellen. Daarnaast is er bij de operator opleiding volop aandacht voor logistiek, kwaliteitszorg en vakken als wiskunde, natuur- en scheikunde en milieu- en elektrotechniek. De C operators opleiding van het Regio College bestaat niet alleen uit theorielessen. Je voert namelijk uiteenlopende opdrachten uit tijdens de praktijklessen en stages.

Diploma

Diploma

Bij het Regio College kun je je C operators diploma al binnen 3 jaar halen. Kun jij niet wachten tot je met de opleiding mag beginnen? Zet dan de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan!

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na de operator opleiding?

Bedrijven in de procesindustrie zitten te springen om afgestudeerde studenten van de operator opleiding. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk gaan als operator C bij een voedingsmiddelenbedrijf of misschien kom je wel terecht in de metaalproductenindustrie. Welke functie je precies bekleedt, is afhankelijk van je eigen ambities. Wil je operator worden of ben je geschikt als leidinggevende voor andere C operators? Je hebt zelfs alle kennis in huis om onderzoek naar nieuwe producten te gaan doen. Met de C operators opleiding van het Regio College kun je natuurlijk ook doorstromen naar het hbo. Zo kun je onder andere verder studeren in de richting chemische techniek, levensmiddelentechnologie of technische bedrijfskunde.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

De opleiding Operator C is een technische studie waar wel wat voorkennis voor nodig is. Om te mogen starten met de BOL-opleiding, heb je minimaal een vmbo-diploma kl, gl of tl nodig. In dat geval moet je wel het vak wiskunde of natuur- en scheikunde 1 hebben gevolgd. Je kunt ook vanaf de havo doorstromen naar de operator opleiding van het Regio College. Een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo is voor jou al voldoende. Heb je al eerder de mbo-opleiding Allround Operator of Operator B niveau 3 afgerond? Dan kun je beter kiezen voor de BBL-opleiding.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Operator C en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regio College
Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....

Lees meer over Regio College