Tegelzetter

Regio College, In Zaandam (+1 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 2 BOL/BBL
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 2 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

tegelzetterEen mooie tegelvloer is een echte aanwinst. En wie wil er nu niet een strak betegelde badkamer in huis? Maar voor een perfect resultaat moeten de tegels wel met precisie zijn aangebracht. Werk je nauwkeurig, heb je ruimtelijk inzicht en ben je fysiek krachtig? Dan ben jij misschien wel geschikt voor een baan als tegelzetter. Bij het Regio College leer je dit vak meteen in de praktijk!

Je wordt een echte vakman met de opleiding Tegelzetter

De opleiding Tegelzetter aan het Regio College leidt je op tot een echte vakman. Je leert hoe je vloer- en wandtegels moet lijmen en hoe je ze in de specie zet. En bij je tegelzetter opleiding is er natuurlijk ook de nodige aandacht voor de afwerking. Want als tegelzetter is het jouw verantwoordelijkheid dat het eindresultaat perfect is. Bij het Regio College leer je het vak vooral in de praktijk. Zo loop je een aantal dagen per week stage en daarbij word je begeleid door ervaren tegelzetters. Samen met hen leg je tegelvloeren aan en je leert meteen hoe je werktekeningen moet interpreteren. Door alle ervaring die je opdoet, ben je aan het einde van je opleiding al een echte vakman.

Diploma

Diploma

Bij het Regio College behaal je al in 2 jaar je diploma van de opleiding Tegelzetter. Lijkt je dit wat? Vraag dan direct informatie aan. Voor je het weet, leg je onder begeleiding al je eerste tegelvloer!

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na je tegelzetter opleiding?

Na het afronden van je opleiding aan het Regio College ben je een echte tegelzetter die zijn vak verstaat. Misschien ga je als tegelzetter wel aan de slag bij een bouwbedrijf. Of werk je toch liever bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in tegelzetten? Je betegelt keukens, badkamers en toiletten, maar ook in zwembaden of grote kantoorpanden is jouw expertise gewenst. Heb je het idee dat je na de opleiding Tegelzetter nog niet bent uitgeleerd, dan kun je jezelf natuurlijk gewoon verder ontwikkelen. De opleiding Allround Tegelzetter op mbo niveau 3 sluit er precies op aan.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Wil jij je graag inschrijven voor de opleiding Tegelzetter op niveau 2? Dan moet je wel aan een aantal toelatingseisen voldoen. Een vmbo-diploma bl met wiskunde of natuur- en scheikunde 1 geeft toegang tot de tegelzetter opleiding. Ook als je in het bezit bent van een mbo-diploma Assistent Bouw en Infra niveau 1 of een vergelijkbaar entreediploma, kun je worden toegelaten. De tegelzetter opleiding wordt bij het Regio College wordt gegeven als BOL- én als BBL-opleiding. Kies je voor de BBL-opleiding dan kun je op elk gewenst moment instromen. Maar voor je van start gaat met de tegelzetter opleiding, heb je eerst een uitgebreide intake. Zo weet je zeker dat je geschikt bent voor het vak.

Kosten

  • lesgeld (BOL) of cursusgeld (BBL) vanaf 18 jaar;
  • opleidingsgebonden leermiddelen € 300;
  • vrijwillige bijdrage € 25.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Tegelzetter en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regio College
Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....

Lees meer over Regio College