Verkoper

Regio College
Samenvatting
Zaandam
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 2 BOL/BBL
September

Over deze opleiding

Verkoper niveau 2 - Regio CollegeVerkoper

De detailhandel neemt een belangrijke plaats in in ons land. Telecomwinkels, kledingwinkels, schoenenwinkels en grote warenhuizen: het aanbod is eindeloos.

Een goede medewerker verkoop detailhandel is in deze winkels erg gewild. En met de opleiding Verkoper van het Regio College word jij die topverkoper waar je baas niet meer zonder kan. Want dankzij jouw kennis en service komen klanten maar al te graag terug!

Je wordt een topverkoper met de opleiding Verkoper

Als medewerker verkoop detailhandel ben je het visitekaartje van de winkel. Je hebt kennis van de producten die je verkoopt en je weet je klanten altijd op een goede manier te adviseren. Om een echte topverkoper te worden, heb je een gedegen opleiding Detailhandel nodig. De opleiding Verkoper van het Regio College is een mbo studie op niveau 2. In 2 jaar tijd leer je alle aspecten van het vak. Je beheert voorraden, verricht kassawerkzaamheden en natuurlijk heb je volop aandacht voor je klanten. Want jij levert altijd service met een glimlach. Bij het Regio College kun je kiezen voor de BOL- of de BBL-opleiding in de richting verkoop detailhandel. Met ene BOL-opleiding breng je 1 of 2 dagen per week door bij je stageadres. Kies je voor een BBL-opleiding Detailhandel dan draai je minstens 24 uur per week mee in de winkel. Hier ben je een volwaardig lid van het team.

Diploma

Diploma

Een diploma van de opleiding Verkoper is een mooie start van je carrière. Hoe lang het duurt voor je je diploma hebt, is afhankelijk van de leerweg die je kiest. Zo ben je met een BBL-opleiding 2 jaar bezig, terwijl je met een BOL-opleiding al binnen 1,5 jaar in het bezit bent van een diploma. En met je diploma op zak ben je klaar om iedereen jouw verkooptalent te laten zien!

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden als afgestudeerd verkoper?

Een afgeronde opleiding Detailhandel opent heel wat deuren. Misschien word je wel een gewaardeerd medewerker in een telecomwinkel of in een chique meubelzaak. En heb je een passie voor mode? Dan is een baan in een kledingzaak op jouw lijf geschreven. Dankzij je opleiding aan het Regio College ben je van onschatbare waarde in de verkoop detailhandel. Ga je liever nog niet meteen aan het werk dan kun je er ook voor kiezen om verder te leren. Met jouw opgedane kennis kun je namelijk gemakkelijk doorstromen naar de opleiding Verkoopspecialist Detailhandel op niveau 3.

Toelatingseisen

Toelatingseisen voor de opleiding Verkoper

Ben jij een echt talent in de verkoop? Dan haal je natuurlijk graag het uiterste uit jezelf met een opleiding aan het Regio College. Om de opleiding Detailhandel te kunnen starten, heb je minimaal een vmbo-diploma bl nodig. Ook een entreediploma op niveau 1 is voldoende om je droom waar te maken.

Kosten

  • Je betaalt lesgeld (BOL of cursusgeld (BBL) vanaf 18 jaar;
  • opleidingsgebonden leermiddelen ongeveer € 350;
  • vrijwillige bijdrage € 25.

Regio College

Regio College Zaanstreek-Waterland

Het Regio College Zaanstreek-Waterland is een kleinschalig roc met een eigen, persoonlijke sfeer. Toch biedt de school meer dan 130 mbo-opleidingen in onder andere de richtingen techniek, economie, ICT, zorg en welzijn, handel, sport en bewegen, wellness, toerisme en optiek....


Lees meer over Regio College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Verkoper en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Regio College

Regio College

Cypressehout 99
1507 EK Zaandam

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Verkoper? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's