Cursussen & Trainingen

Social media voor non-profitorganisaties

Rendement, In Oudenoord 325
Tijdsduur
1 dag
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
1 dag
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Inleiding

Binnen een stichting of vereniging zijn er steeds meer situaties te bedenken waarin social media een toegevoegde waarde kunnen hebben. Zo kunnen LinkedIn, Facebook en Twitter ingezet worden om uw organisatie te promoten, maar ook bij het werven van personeel en vrijwilligers of in de communicatie met uw stakeholders. Tijdens de training Social media voor non-profitorganisaties krijgt u praktische handvatten en juridische tips om uw organisatie te positioneren met behulp van social media.

Bestemd voor

  • iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor social media binnen zijn stichting of vereniging

Inhoud

Introductie

Social media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn, worden steeds populairder. Maar wat kunt u precies met deze netwerksites? Waar bevindt uw doelgroep zich? En hoe kunt u hier op een eenvoudige manier op inspelen?

Zoeken

Niet alleen vrijwilligers hebben het internet ontdekt om op zoek te gaan naar vrijwilligerswerk. Ook stichtingen en verenigingen surfen steeds vaker op internet naar informatie over vrijwilligers. Maar wat voor gevolgen hebben deze zoekacties?

Doelgroepen bereiken

Social media hebben in hoog tempo de wereld veroverd. Maar hoe bereikt u hiermee uw doelgroepen? Welke sociale media zijn geschikt voor welke activiteiten? Leer hoe u succesvol social media gebruikt als ondersteuning van uw PR en communicatie.

Slim en snel

Het goed bijhouden van social media kost veel tijd. Maar omdat u juist nú deze tijd zo hard nodig heeft, krijgt u tips en tricks om slimmer en sneller met social media te werken. Het zal u verbazen dat dit ook nieuwe inzichten oplevert.

Risico's

Via social media is het heel laagdrempelig om een mening over iets te ventileren. Loop geen onnodige risico’s en neem de juiste voorzorgsmaatregelen. Ook hoort u hoe u een negatieve reactie kunt ombuigen in iets positiefs.

Docent

Ed Hartskeerl

Diploma

Certificaat

Na de training krijgt u een certificaat van deelname toegestuurd.

Kosten

Prijzen

€ 545 voor niet-abonnees

€ 445 voor abonnees op één van de Rendement-edities of Rendement.nl

€ 415 voor Premium-abonnees

€ 365 voor de 2e en 3e deelnemer van dezelfde organisatie

€ 195 voor elke 4e deelnemer van dezelfde organisatie

Inclusief: koffie/thee, uitgebreide lunch, cursusmateriaal
Exclusief: BTW, reis- en parkeerkosten

Voorwaarden

Betaling geschiedt voorafgaand aan de training. U kunt gratis annuleren tot vier weken voor de training. U kunt uw plaats altijd door een vervanger laten innemen. Heeft u zich ingeschreven en wilt u uw deelname aan de training doorschuiven naar een volgende datum, dan brengen wij € 95 doorschuifkosten in rekening.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Social media voor non-profitorganisaties en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rendement

Rendement Congressen & Opleidingen Rendement Congressen & Opleidingen is een onderdeel van Rendement Uitgeverij. Al meer dan 15 jaar informeert Rendement tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. De vakbladen van Rendement worden gemaakt door een deskundige...

Lees meer over Rendement