Allround Constructiewerker

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Niveau 3 BBL
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Niveau 3 BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Allround Constructiewerker bij ROC A12

Tijdens de opleiding Allround Constructiewerker leer je verschillende technieken toe te passen, zoals buigen, lassen en het samenstellen van materiaal. Je leert onderdelen van leidingwerk maken of constructiedelen van bijvoorbeeld bruggen en gebouwen. Na het behalen van jouw diploma beheers je alle technieken die nodig zijn om materialen goed te kunnen bewerken en te vervormen. Je leert conventionele en/of computergestuurde machnines (CNC) op vakkundige wijze te bedienen. Tijdens de opleiding wordt ook ruim aandacht besteed  aan de voorschriften en regelgeving rond Arbowetgeving, veiligheid en milieu. Je doet veel materialenkennis op en leert technische tekeningen lezen. 

Is de opleiding Allround Constructiewerker iets voor jou?

Je hebt technisch inzicht en vindt het leuk om constructies te maken. Je werkt nauwkeurig. Je bent een teamplayer maar kunt ook prima zelfstandig een klus klaren.  

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Allround Constructiewerker ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Als Allround Constructiewerker kun je aan de slag bij bedrijven in de metaalproductenindustrie (constructie, pijpenbewerking en lassen). Maar je kunt ook terecht bij toeleveringsbedrijven en in de machine- en apparatenbouw. Je gaat zelfstandig te werk en het kan ook voorkomen dat je minder ervaren collega's aanstuurt en erop toeziet dat er kwaliteit wordt geleverd.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Allround Constructiewerker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12